lauantai 18. kesäkuuta 2011

Mitä ihmettä?

Mulle on myyty viallinen pentu. Tää ei vingu eikä pissaa yön aikana, nukkuu automatkat ja muutenkin pissaa ja kakkaa säännöllisesti nukkumisen ja syömisen jälkeen (ilman suurempia vahinkoja). Ehkä tää helppo vauvaikä enteilee karmeaa teini-ikää...

Syöminen on siis tosiaan alkanut sujua jo, tosin säälittävän näköisiä annoksia se vetelee, mutta näköjään pärjää sillä. Toinen asia mikä vielä on vähän hakusessa on panta- ja hihnahommat. Ei tykkää ollenkaan. Ja se on mulle ihan uutta kun noille vanhoille on vaan lyöty panta kaulaan ja sitten ne on hyväksyny sen pienen räpiköinnin jälkeen. Nooh, pikkuhiljaa namien voimalla.

Tässä välissä täytyy antaa tunnustusta Jennalle, kun on ehtinyt käsitellä pikkukoiria ahkerasti. Leikkasin nimittäin eilen aamulla myös kynnet, luonnollisesti ilman mitään ongelmaa. Purutikku vaan hampaisiin ja sakset tassua kohti.

Eilen käytiin myös sukuloimassa ja katsomassa Ella-jenkkiä. Automatka meni tasaisen varmasti nukkuessa ilman mitään ongelmia. Perillä tutustuttiin reippaasti uusiin ihmisiin ja Ellaan, joka otti Demon vastaan hyvin kiitettävästi ilman hötkyilyä. Reissu meni sitten koirien kilpaillessa sylipaikasta ja nuuskiessa toisiaan, ja Demo oli kamalan kiintynyt ruohonleikkuun jäljiltä löytyviin ruohokasoihin. Koko ajan näki, että hirveästi tekisi mieli haastaa kaveria leikkiin, mutta ei aivan uskaltanut, mitä nyt vähän häntää käytiin nappaamassa :D

Tämän päivän ohjelmasta ei vielä ole hirveästi tietoa, ohjelmassa ehkä yksinoloa kauppareissun ajan. Tai sitten ei. Saa nyt nähdä mitä toi muu porukka suunnittelee. Jossain vaiheessa ajattelin käydä testaamassa, miten vesielämä kaveria miellyttää, siis ihan vaan tuonne jokirantaan käymään. Jännittävää, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti