keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Viikkoaksa


 
Kyllä taas ohjaajaraukkaa juoksutettiin. Mä en kestä kun mä en oo nopee enkä jaksa juosta ja muutenki koordinaatio on nolla! Argh.


Vitoseen asti tommosta peruspyöritystä. Kutoselle persjättö, eli hirveetä vauhtia putken päähän ennen koiraa että ehtii pois alta. Seiskasta putkeen pakkovalssi (toi piirros on lähinnä suuntaa-antava, ei se ihan noin vaikee ollu). 9-13 taas suoraviivaisesti ja sitten valssi putkeen ja maaliin.

Jotenkin jäi vähän epäonnistunut fiilis tosta. Tai siis lähinnä ärsytti ku ite on niin huono, ei koirassa mitään :D Varsinkin toi 11 oli paha kun käännyin aina liian aikasin seuraavaa kohti ja Demo sitten ohitti sen. Sama kävi kerran 13:lla. Meidän vakituinen kouluttaja oli nyt viimeistä kertaa ja (loppuelämän) läksyksi saatiin treenata rintamasuuntaa.

Vähän ärsyttää että on tehty niin vähän kontakteja. Tai siis, on siellä ollut A:ta ja keinua tarjolla sivussa, mutta mä voin mennä koska vaan törttöilemään niillä yksikseni niin ei oikein viikkotreeneissä viitti. Kaipaan jotain erityisopetusta niihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti