maanantai 26. toukokuuta 2014

Niiskisniiskisköhköh

Just paras idea mennä kipeenä treenaamaan, mutta luvattu mikä luvattu. Riemuhihkumisesta ei oikein tullut mitään, mutta ei se Demoa hirveesti haitannut.

Alkuun otin muutaman tunnarin, kun tajusin että ei olla ikinä tehty sitä oikeasti nurmikolla. Ihan sikavaikea, kun koira ei edes nähnyt kapuloita, näitä pitäis tehdä paljon. Jos oma oli suurinpiirtein keskellä läjää, niin löytyi hyvinkin, mutta sivussa tai takareunassa oli vaikea.


Näinikään, kuva edellisistä treeneistä ja pöllitty täältä.
Paikkista kahden tytön välissä. Vihdoin ja viimein tuo virittely on alkanut toimia, sain tosi hyvän mielentilan aikaan. En taaskaan kuumuuden takia vaatinut päätä maahan, mutta näytti se hyvältä pää ilmassakin.
Tehtiin myöhemmin toinenkin setti, nyt tytsyt istui ja Demo makasi. Taas virittyi ihan sikahyvin ja mielentila oli loistava. Pisimmillään taisin laskeskella 1 min 20 s, mutta se oli päässälaskuna, saattoi olla kauemmankin. Uujea, hyvä fiilis jäi!

Koska näiden kahden paikkiksen välillä joku oli syönyt kaikki nakkinsa repusta, niin eipä sitten tehtykään paljon muuta. Vähän seuraamista, mikä oli tosi hyvää. Muutama nouto ja nää olikin erikoisia. Oma sorvattu kapula oli ilmeisesti niin tumma että se maastoutui pitkään nurmikkoon, että käskyllä Demo kävi hakemassa siellä jossain tuplamatkassa odottelevasta Hillan ohjattukasasta kapulan, juosten matkalla sen omansa yli! Ekalla kertaa olin ihan äimän käkenä enkä saanut mitenkään korjattua, mutta seuraavilla toistoilla huomautin ja näytti kyllä vähän että Demo tajus olevansa väärässä. Palautukset oli aika siistejä, perusasennot ainakin hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti