torstai 22. toukokuuta 2014

Tokotokotoko

Tiistaina käytiin heti aamusta Ojangossa ennenkuin mikään superhelle iski. Hirveen tarkkaan en muista mitä tehtiin, mutta suunnitelma oli ainakin tsekata vähän ALO-juttuja.

Kaikki muuhan siinä on ihan kunnossa, paitsi se paikkis ja seuraaminen. Seuraaminenkin on joo seuraamista, mutta mä en vaan oo siihen tyytyväinen. Enkä osaa kouluttaa sitä pitkäjänteisesti niillä muutaman askeleen pätkillä. Paikkiksessa ei ikinä häiriköi muita, mutta voi nousta istumaan jos tekee vanhalla tyylillä, ja leuka maassa makaaminen ei ole edistynyt.

On se nyt perkele ettei tuolle koiralle ykköstä saada!

----

Tänään käytiin Viikissä tokoilemassa. Alkuun otettiin paikkis ja eihän siitä meinannut tulla mitään pää maassa, kun piti läähättää. No, vaihdoin sitten taktiikka ja annoin pitää pään ylhäällä. Heti kyllä näkyi, että siitä on henkisesti helpompi nousta istumaan ja tekikin sen kerran. Semmonen tosi epävarma ja hätäinen fiilis oli koko ajan, mutta oli siellä hetkensäkin, kun treenikaverin koira pomppas aivan nenän edestä ohi, eikä Demo meinannutkaan nousta. Ihana!
Ihan lopussa tehtiin myös paikkis, ja nyt oli sikapaljon parempi. Ei haitannut yhtään että oli kuuma ja koira väsynyt, oli vain parempi. Pää nyt kääntyilee välillä, mutta oli siinä viimeinen 40 s ihan sairaan hyväkin!

Seuraamista tehtiin just maksimissaan kolmea askelta, mukana eriasteisia käännöksiä, tarkoituksena vahvistaa sitä oikeaa paikkaa. Tulin siihen tulokseen että pitää vaihtaa seuraamiskäsky, se on jo yleistynyt liian löysäilyksi. Mutta tosi hyvin haki paikkaa loppujen lopuksi, kun sen sais vielä yhdistettyä siihen seuraamiseen.

Tehtiin myös muutamat jäävät ja hyvin kyllä jää. Taakse kiertäminen on paha, ekalla kerralla ei meinaa aina muistaa, mutta tokalla ei enää ongelmaa. No, eipä sitä kiertämistä tarvi vielä hioakaan.

Säädettiin myös vähän jotain muutakin, mm. ruutua ("mikä ruutu, en mä tälläsestä oo kuullu"), luoksaria ("en mä jaksa juostaaaa") ja merkkiä ("miksei saa hidastaa, kun sä kuitenkin pysäytät mut").

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti