sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Isohursula ja pikkuhursula


Normaali kouluelämä on taas alkanut ja pieni karvatollokin on joutunut nyt asettumaan rutiineihin. Reipas se on edelleen, sisäsiisteys aina välillä yllättää ja on se vähän tuhojaankin tehnyt, myös Demon avustuksella. Demo oikeasti vähän tykkää kaverista vaikka suurimman osan ajasta se on rasittava parrassakiikkuja. Ei ole ollut mitään turhia rähinöitä tai muuta, perusnujuamista lähinnä.

On käyty mökkireissulla, maalla ja kaupungissa, treffattu erilaisia ihmisiä ja koiria sekä tutustuttu rappukäytäviin ja hisseihin ilman mitään ongelmia. Yksinolokin menee Demon kanssa tosi hyvin, ainoat äänet kuulostaa leikkimisärinöiltä. Pitäis kerätä rohkeutta jättää se ihan totaaliyksin joskus. Mielipideraivaritkin ovat vähentyneet aiemmasta, nyt voidaan jo maltillisesti odottaa portin takana jos puuhaillaan Demon kanssa.

Agilityn alkeet on aloitettu kotona ihan 2on2off-kontaktin muodossa, lisäksi on treenattu pikkuisen näyttelykäyttäytymistä sekä tokopohjustuksia. Pentutokopaikkaa ei saatu seuralta (siitä voi syyttää vain omaa laiskuuttaan), mutta agility aloitetaan kyllä pentutasolla vielä nyt talvikaudella, jännittävää!

Ulkomuodoltaan on mielestäni tosi kiva ja tuo pää on ihana. Takaosa on vähän turhan hyvin kulmautunut, mutta sitähän ne näyttelyissä helposti hakeekin nykyään. Liikkeet ovat nätit, mutta takapään koordinaatio on vielä ihan mitä sattuu, mutta hyvä siitä varmasti tulee! Harmillisesti toinen alakulmuri painaa vieläkin ikeneen, mutta siihenkin on tulossa ratkaisu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti