lauantai 28. joulukuuta 2013

Katse taaksepäin

Höhöö, nyt on taas se aika vuodesta kun täytyy katsoa taaksepäin ja todeta miten vuoden tavoitteille kävi:
 Näyttelyt
- 1 Viron serti muotovalion arvoon
- 1 Suomen serti, valioituminen (olettaen että Virosta jotain saadaan)
- Jos edellämainitut toteutuvat, saatetaan heittäytyä villiksi ja kiertää Baltiaa
 Nämähän toteutuivat melkein järjestään! Yllätyksenä tuli jopa ylimääräinen serti, sekä ulkomaan CACIBit, eli inttimahdollisuus on alkukesästä olemassa! Baltiaa kierretään myös kesällä, ainakin sen yhden maan verran.

Agility
- K9:n treenit kevääseen asti
- Kesällä jotain treenausta jossain
- Ei todellakaan kisatavoitteita
Näin tehtiin. Kesä meni Lakken treeneissä, ja syksyllä jatkettiin K9:n avulla. Kisatavoitteet ovat vieläkin hamassa tulevaisuudessa, vaikka joskus tuntuukin että olispa kiva koittaa. Tai no, kyllähän me epikset korkattiin ja päästiin niille hurjille palkintosijoillekin K9:n kisoissa :)

Toko
- Yleistä treenausta kisatokoryhmässä, ja toivottavasti vähän muuallakin
- Ainakin ALOssa käydään kokeilemassa, toivottavasti alkuvuodesta
- Odotusten ylittyessä suunnitelma ALO1, TK1 ja sitten AVO-treeniä :D
 Kisatokossa on käyty syksylläkin, mutta on tuntunut tosi tehottomalta. HSKH:n ryhmäpaikka ja omatoimiharjoittelu hallissa on nyt meidän paras tapa (ja wuuu, päästiin hevitokoryhmään kevääksi!). ALOssahan on käyty, ja eihän ne odotukset ylittyneet, ykköset odottavat saajaansa. AVO-treeniä on tehty siitä huolimatta ;)


Muuta
- Toukokuussa paimennetaan
- Jälkeä, hakua(?)
- BH-treenausta
- MH-kuvaus jos vain jonnekin saadaan itsemme tungettua
- Yllättävien rahasummien ilmaantuessa haltuuni esim. monimuotoisuustesti 
Paimennettiin kyllä, ja syksyllä katsastettiin vielä tuo paikallinenkin. Sinne saatiin myös joululahjaksi paimennuskertoja, eli ehkä tätä jatketaan. Jälkeä tein muutaman kerran kesällä, olin laiska. Ylimääräisenä koitettiin MEJÄä ja ei ollut ainakaan ensivaikutelmaltaan meidän laji, ja kaiken lisäksi aika vaivalloista :D BH-treenaus on tullut vähän tuossa tokon mukana, en ole erikseen panostanut.
MH-paikka saatiin ja oli ihan positiivinen kokemus (ja videota en ole muuten vieläkään editoinut...). 

Ja aivan puskista käytiin kuvaamassa koiraa uudestaan selän osalta, kun saatiin vihdoin viralliset tulokset! Kertaus on opintojen äiti, eli tuloksina LTV3 ja SP0. Terveyspuolella tuli koettua harmillisesti myös Messarin aikaan kennelyskä, mutta muuten on mennyt kaikki mukavasti, vaikka vähän vainoharhaiinen olo tuosta selästä välillä onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti