sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Satakunnassa taas

Käytiin sitten siellä Porissa, mutta luonnollisestikaan en tajunnut ilmoittaa Forssaan edelliselle päivälle, koska siellähän olisi voinut vaikka menestyä! Forssassa ei siis ollut yhtään urosta, mutta turha sitä nyt on enää märehtiä.

Tuomari oli ihan Uruguaysta asti, ja ennakko-odotuksista huolimatta vaikutti ihan siltä että tiesi mitä tekee. Alunperin tuomarin oli tarkoitus tulla Belgiasta, mutta kävi se näinkin. Valiouroksissa oli aika kirjava kattaus, kun oli kolme aivan eri näköistä koiraa; Demo, Fantti (Crazzan Fantom) ja Niilo (Swifty's Doubletrouble). Niilo vei voiton ja Demo jäi viimeiseksi, saaden kuitenkin SA:n ja jättäen paras uros -kilpailussa taakseen avoimen luokan uroksen, Nalle-Haukun Ökyn. Lopullinen rivi siis ERI3 SA PU3, harmittavasti jäi CACIB saamatta taas, mutta eipä me sitä varsinaisesti tarvitakaan.

Arvostelu kuului seuraavasti:
Excellent type and quality. Excellent proportions. Could have a bit more substance. Excellent head and expression. Excellent topline. Very good front and rear. Excellent movement.

Vähän alkaa tuntua turhalta tuo kehän kiertäminen jo, kun ei oikein olla kenenkään tuomarin mieleen, eikä oikein mitään kotimaasta tarvitakaan. Ehkä tässä voisi jo suunnata energiaansa johonkin muuhun (kuten vaikka ensi vuoden koulurutistukseen, hui!) ja vaan viettää arkea. Jos vaikka joskus saataisiin tuo tokokoekynnys matalammaksi ja rutistettais edes yks ykkönen.

Toinen mikä kutkuttelee takaraivossa on se seuraava koira. Ensi vuoden aikana on huono sauma, mutta kesällä tai seuraavana syksynä vois mahiksia jo olla, enää tarvis saada selville ihmisten suunnitelmia. Demokin olis jo neljä siinä vaiheessa, että ehkä kakaratemput on jo nähty, ja sitten pääsis taas toteuttamaan itseään kehiin, mieluummin vaikka ihan kauniin koiran kanssa! Silläaikaa meillä kyllä riittäis hommaa ihan tuossa muussakin harrastuspuolessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti