maanantai 11. heinäkuuta 2011

Retkitunnelmia

Vähän epäkätevää kun tälläinen pieni asia kuin työt tulee sekoittamaan mun elämää ja viemään aikaa bloggaukselta. Nyt onneksi muutama päivä vapaata ja etelänreissu tiedossa. Aikataulu tulee olemaan vähän täynnä, kun pitäisi vielä erinäisiä liikennevälineitäkin kokeilla ja seikkailla muutenkin tulevilla kotikonnuilla.

Yksinolo on nyt vähän jäänyt kun suurin osa porukasta on heittäytynyt lomille, mutta on sitä silti koitettu treenata. Menee kuulemma tosi hyvin kun rääpäle on ensin riehunut itsensä tainnoksiin ja sitten vain houkuttelee sen mun kämppään nukkumaan. Ei kuulemma kuulu pihaustakaan sen jälkeen, hienoa! Muutenkin tuntuu, että se on vähän rauhoittunut, eikä aivan heti ala kiljumaan jos suihkussa vaikka käy. Sisäsiisteysjutut menee myös ihan ok, mitä nyt yöllä on yhet tai kahet pissat tullu lattialle, mutta niiden kanssa nyt eletään niin kauan että pidätyskyky alkaa toimia.

Treenauksessa on edelleenkin peruasento ja se alkaa kyllä hitaasti mutta varmasti edistyä. Aina ekan käskyn jälkeen ei hiffata hommaa, mutta kyllä toistamalla se peppukin alkaa raahautua oikeaan suuntaan. Seuraaminen tulee jännästi hihnassa luonnostaan kun tuo luulee että taskussa on namia, niin se vaan killittää ja kulkee niin nätisti sivulla ettei toista. Ehkä pitäisi hyödyntää sitä ja alkaa palkkaamaan... Maahanmenon alkeita on myös käyty läpi, mutta se on todellakin alkutekijöissään. Mulle riittää tuo tämänhetkinen riemuvoitto hihnan kanssa, enää ei ole mitään ongelmia ja innolla lähdetään hihnalenkille :)

Tämänhetkistä lempipuuhaa on sorakasalla temmeltäminen (vaikka pirun kaivurikuski sitä kävikin levittämässä!) ja kivivyöryn päällä surffaaminen, kärpästen napsiminen ilmasta (tai ainakin yrittäminen) ja kukkapuskassa hengailu ja siellä sukeltelu.


Ainiin, sitten on tietenkin tämä Suuri Ihmeellisyys, eli eläinlääkärireissu tiedossa huomenaamulla. Yksi madotus on hoidettu viime viikon alussa, ja nyt olisi siis rokotusten aika. Saas nähdä kuinka äijän käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti