tiistai 5. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Edelleenkin on eletty tasaista arkea. Eilen käytiin kaupungilla ja huvipuiston laitamilla pyörimässä ja samalla tuli esiteltyä nuoriherra työkavereille. Haluan edelleen korostaa miten ihanan helppo reissukoira tuo on, matkat nukkuu ja sitten kun ollaan perillä, voidaan ruveta samantien nuuskimaan niin kuin olisi tuttukin paikka. Uudet ihmisetkään ei jaksaneet sen miljoonannen jälkeen tuoda esiin mitään ihmeellistä riehumisreaktiota, vaan vähän laimeaa hännänheilutusta :P Huvipuiston ääniinkään ei reagoitu juuri mitenkään, vähän isompia paukahduksia katsottiin, mutta palautuminenkin oli välitöntä ja oltiin kuin mitään ei oliisi tapahtunutkaan. Jännittävin asia taisi olla vastaantullut westie, joka oli kaikessa valkoisuudessaan ja pystykorvaisuudessaan hyvin hämmentävä.

Pian alkaa itseä ahistaa toi yksinolo. Kun tietää että se olis hyvä olla kunnossa siihen mennessä kun paluumuuttaa etelään, ja tällä hetkellä mennään siinä että Demo saa raivokohtauksen kun jää yksin ja kun äänenvoimakkuuskin on jo kasvanut... Toisaalta, onneksi se sen haukkumisen lopettaakin, eikä jatka ikuisesti. Äiti on todettu heikoimmaksi lenkiksi tässä asiassa, kun ei jaksa kuunnella toisen huutoa ja saattaa päästää sen kesken haukkumisen ulos kotiin tullessaan, murh. Toivottavasti naapurit on ymmärtäväisiä ja antavat noin söpölle pennulle anteeksi haukkumisen.

Näykkiminen ja pureminen on johdonmukaisuudella vähentynyt huomattavasti, ja hyvä niin. Hännän jahtaaminen vielä löytyy, mutta ei se nyt vielä pahasti häiritse.

Ja treenaaminen on aloitettu! Perusasentoa hiotaan tällä hetkellä ja ainoa ongelma tuntuu olevan rintamasuunta, kun koira tuntuu tulevan poikittain vierelle. Muuten tuo on kyllä hienosti hiffannut, mistä on kyse. Palkkaaminen on kyllä ihan tuskaa kun suuhun menee makkaran lisäksi puolet sormista, mutta minkäs teet kun toinen on innoissaan :P Ja mitä ihan arkitottelevaisuuteen tulee, hihnajutut on nyt hienolla mallilla, tyyppi vaan ei ymmärrä miksi pitäisi kulkea vasemmalla puolella. Itse en myöskään ole kertaakaan saanut koiraa hukkaan, mutta tuntuu että sillä on aika huono motivaatio tulla kenenkään muun luokse. On koitettu sanoa siitä että ottakaa vaikka namia mukaan niin saatte sen koulittua siihenkin, koska sitä mä en voi teidän puolesta tehdä. Saas nyt nähdä.

Ensi viikolla olisi suunnitelmissa vierailla pk-seudulla, ihan ennakkovarotukseksi kaikille. Tideotusta seuraa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti