maanantai 15. lokakuuta 2012

Missikeisari

Tänään on kotiuduttu ja tulos oli seuraavanlainen:

EE & LV JMVA Walman After Eight
Eli Latviasta pokattiin junnuserti, mutta Liettua ja sitä kautta Baltian titteli meni harmillisesti sivu suun. No, olisi voinut jäädä tämäkin saamatta että siinä mielessä positiivista! Kilpailevana osanottajana molempina päivinä oli Hilla (Swifty's Design).

Lauantaina Valmierassa tuomarina toimi puolalainen Tomasz Borkowski, joka ilmeisesti tykkäsi pikkumiehestä. Kovasti siinä ROPin valinnan jälkeen meille jutteli ja kertoi että molemmat ovat ahtaita takaa ja seisovat jalat rungon alla (johtuen kulmauksista), Demon turkki oli kuulemma elegantimman näköinen ja sanoi sen olevan "very happy little dog", mutta tarvitsevan vielä aikaa :D
Lopullinen tulos siis ERI1 PP JUN-SERT PU1 VSP Hillan ollessa ROP ja saavuttaessa myös valionarvon. Pitkä arvostelu saatiin, tosin sekin venäjäksi, mutta matkaoppaamme suosiollisella avustuksella pääkohdat alla:
Nuori uros, jolla kaunis pää. Lupaava selkälinja, hyvät etukulmaukset, mutta toivoisi enemmän eturintaa. Takaa ahdas, seisoo jalat rungon alla. Hyvä liike, askel voisi olla pidempi. Iloinen kehässä.
Sunnuntaina Siauliaissa tuomarina oli Jánosné Balázsovits Unkarista, joka nimestään huolimatta oli nainen. Siinä ennen kehään astelua katselin että ei sieltä kaikki riemusta kiljuen tulleet, eli aika tiukka täti kyseessä. Lopullinen tuomio oli ERI, ei sertiä eikä siitä johtuen kilpailtu edes ROPista. Hilla puolestaan vei koko potin taas kotiin ja valioitui hienosti samalla koko Baltian kauneuskuningattareksi!
Ja meidän arvostelu, tosin tuota viimeistä eli heikkoja ranteita en ihan allekirjoita.
Middle size, middle strong bone. Typical head. good neck and topline, moderate angulations. Good set and carried tail. Movements too narrow and turn in hocks, weak pasterns.
Kaikenkaikkiaan oli hieno reissu, vaikka vähän karheaa kurkkua tässä joutuukin potemaan, kiitos bussin ilmastoinnin. Ja nyt voin virallisesti suositella Miliamin matkoja, kaikki meni todella jouhevasti ja palvelu pelasi!

Kämppis Utu-italiaano

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti