maanantai 29. lokakuuta 2012

Lumiukko


Mistähän sitä tarinoisi... No ainakin viime viikon treenit oli ihan super!

Aksassa tehtiin jättimäinen edistymisharppaus A:n kontaktin suhteen. Aiemmin ongelma oli, että Demo ei oikein tajunnut että kontaktilla voi pysähtyä, vaikka puomilla se oli ihan selkeä asia. Jotenkin tuli aina niin hallitsemattomasti sieltä harjalta alas, että en tiiä olisko ees pystynyt pysähtymään vaikka olisi tajunnutkin. No, kuitenkin, nyt on päästy siihen pisteeseen että mies osaa kiivetä perse edellä 2on2offiin. Meidän tähänastinen kontaktiharjoittelu on ollu enemmän sellaista "tätä pitkin mennään eteenpäin ja kun pinta loppuu niin pysähdytään" ja nyt se piti muuttaa muotoon "seistään tässä esteen edessä ja heitetään perä 2on2offiin". Vähän meinasi olla ylivoimaista, mutta kun kaksi kertaa kävin sen siihen asettamassa, niin yhtäkkiä lamppu syttyi kuin syttyikin. Toivoa siis on!

Tokoilu alkaa olla vähän haastavaa, klo 19-20 kun tuppaa jo olemaan aika pimeä. No, eipä se onneksi vaikuta paljon muuhun kuin siihen että nameja ei hirveästi voi heitellä kun niiden etsimisessä menee niin kauan :D Vähän meinasi käydä paikallamakuussa hassusti kun tytsy siitä vierestä alkoi haastamaan leikkiin vähän päällekäyvästi ja Demo sai sellasen tyypillisen "mitätapahtuu?!"-reaktion ja lähti vauhdilla karkuun. Mutta eipä sillä traumoja jäänyt. Vieläkin jaksan ihmetellä miten noin reaktiivinen koira on kuitenkin noin kova, eikä jää pahalla muistelemaan.

Treenilistalla ensi kerraksi voisi olla vaikka liikkuroitua seuraamista, jos ei satu ihan hurjan huono sää. Ja seisomisen nopeampaa pysähtymistä. Juu.


About ainut kuva viikonlopulta missä näkyy muitakin kuin moppikoira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti