torstai 24. tammikuuta 2013

Katsaus

Joulupukin tuoma videokamera pääsi viimeinkin hyötykäyttöön. Nyt saatte kyylätä, arvostella, myötähäpeillä ja/tai naureskella. Tehtiin siis "kaikki" koeliikkeet putkeen (ei hyppyä ja seuraaminen 2 kertaa vapaana) ja tässä tulos:


Huomioita:
- Perusasento taaemmas! On se nyt kumma kun ei ihminen meinaa oppia...
- Seuraamisessa edistää välillä ja oikealle käännökset löysiä.
- Seuraaminen vois olla ripeämpää, niin näyttäis ehkä paremmalta. Toisaalta ny pysyy hyvin hätäilemättä perässä.
- Täyskäännöksissä muista odottaa koiraa.
- Liikkeestä maahan näyttää nätimmältä kuin luulin, hyvä niin.
- Luoksetulon jätössä ja paikallamakuussa (ei videolla) pää pyörii niin pirusti heti jos on jotain äksöniä.
- Molemmissa jäävissä jää vähän vinoon, vaikka seuraa suorassa... Kummallista.

Noniin, eiköhän tuossa nyt taas ole pariksi viikoksi treenattavaa. Varsinkin jos pikkuveli lunastaa lupauksensa ja tekee meille esteen!

Kevään näytelmiä varten on nyt joutunut tekemään vähän ruokavalion muutoksia tuon turkin ylläpitämiseksi, on nimittäis sellaista hapsua tuo selänpäällystä. Nyt menee biotiinia, mahaa, öljyä ja munia ainakin aluksi. Näyttelylistaa tuli myös vähän järkevöityä mm. kustannussyistä, mutta eiköhän me noilla pärjätä ;)



1 kommentti:

  1. Se. On Kehittynyt! Vautsi! Hyvä te, oon tosi ylpeä teistä :) Jotku möllit ku käyt ja tarkastelet, mitä sun pitää kisavireen, palkattomuuden ja häiriösiedon kanssa vielä treenailla ni sit alkaa olla aika hyvää kisamateriaalia teidän meno :) Liikkeet on hallussa selkeästi.

    Just oikein oot kaikki virheetkin bongannu :) Se on musta kaiken lähtökohta että oppii näkemään, mitä parannettavaa vielä on. Koska tokossahan sitä parannettavaa riittää aina.

    VastaaPoista