keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Onnea ja autuutta

Aksaa. Erinäisistä syistä johtuen meidän kenttäaika supistui n. neljään minuuttiin, mikä oli aika perseestä ottaen huomioon vielä tän kahden kuukauden tauon. Mutta kiritään se ens viikolla. Teemana oli joka tapauksessa valssi, ja voi herranjumala kun voi noin yksinkertanen asia olla noin vaikee! Mä voisin vaan vuokrata Demon jollekin kisakoiraksi kun ei mun oma koordinaatio ja fysiikka oikein pelitä.

Muutenkaan ei mitenkään paras päivä.


[vuodatus]
Jos ette oo kuulleet niin lunta on tullut. Paljon ja raskaasti. Ja tulee vielä jatkumaan jonkin aikaa.
Ihan niinkuin en tarpeeks jo inhoais pääkaupunkiseutua niin tää vuodenaika kyllä kruunaa sen. Kun ei saada edes teitä sellaseen kuntoon että uskaltais ajaa, pihoista nyt puhumattakaan. Ja jos aurataan teitä niin sitten roiskitaan ne lumet siihen pihatien tukkeeksi. Joo, voisin minilumilapiollani aurata itelleni väylän parkkikselle sen metrisen lumen läpi mutta helvetti jos minä johonkin kerrostalon tapaiseen muutan niin oletan että siellä on ammatti-ihminen, joka tekee sen mun puolesta. Maalla sentään on joka tuvassa traktori jolla joku ystävällinen sielu aina pöristelee ne lumet muidenkin teiltä (ja jota voi soittaa apuun kun jumittaa hankeen). Oulussakaan en muista yhtään päivää että olisi olleet edes pyörätiet tukossa. Ei se oo niin hankalaa.
Loppukaneettina voin kaikille asiaa harkitseville infota että älkää ikinä muuttako tänne. Täällä on kallista, ahdasta, lumista, ei ikinä pimeää ja aina joku naapureista on rasittava. Seriously. 
Hirveen lohduttavaa että tietää jumittavansa täällä vielä 3½ vuotta.
[/vuodatus]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti