tiistai 13. toukokuuta 2014

Ooämgee


Missähän paskakisoissa me käydään, kun taas päästiin palkintopallille :D Piti käydä vaan kääntymässä Ojangon Femman päivä -epiksissä, nyt kolme ja puoli tuntia myöhemmin oon kotona.

Maksimöllit aloitti, ja oltiin kolmansia. Ihan hirveen kiva, sujuva rata, missä ei tarvinnut ohjata mitään vaikeaa.  Ja koska rata oli myös aika ennalta-arvattava, niin en stressannut edes sen muistamisesta. Fiilis ennen rataa ja radalla oli ihan hyvä, Demo oli aivan hullu ja räksytti (sic!) ennen omaa vuoroa. Lähdössä omat jalat tuntui ihan lyijyltä, mutta tarvottiin läpi. Muuten siisti rata, mutta helpossa kohtaa tuli kielto, varmaan ohjasin vähän sinnepäin. Mutta ei se mitään, koska sijoituttiin kolmansiksi! Siis me! Palkintopallilla! Mutta silti pääasia oli se, että oli kivaa ja siinä onnistuttiin.

 Otettiin myös yksi putkiralli ja yksi keppiralli. Putkirallin alotuksessa olin vähän yli-innokas (kun sanottiin että heti saa lähteä kun on valmis, niin lähdin! En mä jää mitään kellottajia odottamaan...) ja jouduttiin ottamaan uusintalähtö, mikä oli aivan loistavaa! Demo oli jo mennyt pari putkea ja kun jouduin käskeä sen takaisin, niin jätkä oli ihan liekeissä. Samaten olin ite saanut siinä valelähdössä pahimmat jäykkyydet jaloista, niin uusintayrityksellä lähdettiin kuin tykin suusta (ainakin normaalivauhtiin verrattuna). Fiilis oli aivan upea, sain juosta eikä tarvinnut odotella, eikä Demo mennyt kertaakaan ansaputkiin. Oli kyllä niin sujuva kierros, ettei oo tosikaan. Tuloksena oli toki HYL, otettiin ainakin kielto tokavipalla putkella ja mahdollisesti jotain muuta, en jäänyt sitten märehtimään :D Videot on, mutta ne ilmestynee ehkä huomenna tai muulloin, nyt ei enää pysty.

Keppirallin idea oli vaan että kepit, mutkaputki ja kepit takaisin. Ennen rataa Demo oli vähän vaisu ja koitin sitä piristää. Rata oli muuten ihan helvetin jees, mutta samaan aikaan putkirataan tutustuvat ohjaajat olivat liian kivoja, ja suoran keppilinjan sijaan Demo sinkosi sinnepäin. Ei siinä, aika juoksi ja mä kalastelin koiran takaisin ja saatiin ihan kunnialla läpi. Ihan vikan välin taisi tulla ohi, mutta oli taas niin näpsäkkä fiilis ettei haittaa.

Näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti