tiistai 6. toukokuuta 2014

Parempi päivä

Käytiin taas Eviralla tokoilemassa Hillan häiriöksi.

Tehtiin aluksi tunnaria vähän niinkuin liikkuroituna. Kahdella ekalla toi tosi hyvin oman, hyvä vauhti, varmasti nosti, luovutuksessa annoin lipsua. Kolmannella kerralla lisättiin paljon vääriä, ja silloin loppui Demolta maltti. Ei jaksanut järjestelmällisesti nuuskia, vaan yritti kahdesti tuoda vaan jonkun. Kävin laittamassa hidastusnamin kapuloiden eteen ja kyllähän se oikea sieltä sitten vihdoin nousi.

Ihan vähän tehtiin askelseuraamisia ja sen jälkeen paikkamakuu. Paljon parempi kuin viime kerralla. Mun pitää vaan muistaa antaa se käsky, odottaa että koira tottelee, ja sitten vasta lähteä siitä viereltä. Muuten liian helposti nostaa pään. Aikaa oli maksimissaan 10 sekuntia kerrallaan, matka vaihteli 5-15 askelta, yritin pitää helppona.

Jäävissä maassa pysyminen oli yhtäkkiä hirmuisen vaikeaa. Ei millään voinut maata kun menin eri puolelta ohi, aina korjaustoistolla pysyi. Seisominen oli parempi, mutta en viitsinyt hirvittävästi hinkata sitä. Lopussa taas askelseuruuta, teki aika hyvin, mutta selkeästi neljän askeleen jälkeen herpaantuu.

-------------------------

Tänään ilmoittauduttiin myös vahingossa paimennusleirille kolmen päivän päähän. Alunperinhän meidän ei pitänyt mennä, mutta kun näin Sinikan leirikirjeen niin alkoi ihan harmittaa ja mietin että olispa varmaan sittenkin ollut kivaa. No, tänään tuli peruutuspaikka ja tartuin tilaisuuten. Onhan se vähän tyyristä, mutta kivaa siellä on aina ollut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti