maanantai 25. elokuuta 2014

ESS

Aivan jäänyt raportoimatta meidän erkkarista! Järjestelyhässäkkää piisasi, mutta selvittiinpä vaan aika kunnialla, vaikka itse sanonkin :)

Demokin siis pyörähti kehässä laatuarvostelulla erinomainen, ilman luokkasijoitusta, mikä oli minusta jo asiantuntijatuomarilta (Jettie Alberts) oikein hyvin. 17 valiouroksesta kun 5 lensi EH:lla ulos ja olisin hyvinkin voinut olettaa Demon olevan tuossa joukossa.
Good type and body proportions. Head could be stronger and broader. Nice expression. Well angulated. Good topline. Well developed chest. Tends to roach while moving. Good fine bones. Good coat quality. Would like him bigger and more masculine. Good temperament. 

Aika nappiin meni arvostelu. Tykkään ylälinjasta itekin silloin kun se seisoo kunnolla. Kovin hyvä rinta tai turkki sillä ei musta ole, mutta voisi ne olla huonommatkin.

Parempaa menestystä kävin keräämässä muille handlattaville, eli Ossi (Lumikuono Ocroso Raposo) NUO ERI2, ja Kira (Lumikuono Patrona Blanca) ERI2 SA. Koko päivän jakkupukuasustus tuotti tuskaa ja luulin jo Kiran kehävisiitin jälkeen pääseväni sujahtamaan housuihin, mutta ei, piti sinne paras narttu -kehään mennä. Sitten ehdinkin jo hätäilemään housut jalkaan, kun kävi käsky että vielä kasvattajaluokkaankin piti lähteä! Sieltä Lumikuonoille 3. sija ja KP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti