sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Treenaillaan

Viikon sisällä ollaan käyty jo kahdesti ulkokentillä! Sitä ne vapaat viikonloput teettää.
Viime sunnuntaina oli hirveen nihkeä fiilis, vaikka Demo toki oli innoissaan. Seuraamiset meni todella hyvin, mutta esim. hypyn takana odottaminen oli ylivoimaista. Kiertämistä pitäisi opetella muutenkin kuin agilitymielessä, mutta se on myös niin kankeaa että huh.

Tänään taas tajusin aloittaa kiertotreenillä, vielä kun intoa piisaa. Demolla on tapana jäädä toljottamaan sinne kierrettävän asian taakse niinkuin merkille jäisi, mutta nyt otin ihan raa'asti käskyn sivulle samantien, niin palasi samalla vauhdilla! Jos muistaisin edetä tässä nyt loogisesti niin hyvä tulee, pystyin tänäänkin jo viivyttämään käskyä vauhdin kärsimättä.
Seuraamisessa edisti ihan törkeästi, mutta vaikka asenne oli ihan super niin silti oli aika väljä. En haluisi taas hinkata tätä... Vasemmalle käännökset todella nättejä, mutta oikealle todella rumia. Jäävät on ja pysyy :)

Käytiin myös muutaman kerran vauvapuomilla, kun tuntuu että se on taas Ongelma. Toiseen suuntaan (eli poispäin) meni ihan reippaasti, toiseen suuntaan hitaammin, mutta ei voi hirveästi valittaa. Agi nyt tuntuu muutenkin olevan kovin Ongelma tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti