keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Paskaa tuulettimessa

Tiistaina mentiin taas siis lääkäriin. Vasemman (eli huonomman) puolen ylämaitokulmuri oli alkanut yön aikana heilua varsin vallattomasti, oikea oli vielä suhteellisen tiukassa. Koko viikon kun olen maanisesti keskittynyt noihin maitohampaisiin, en ole kurkkinut niitä alahampaita ja TADAA! Siellähän näkyy kiillevaurioita molemmissa alakulmureissa. Kiillevauriot yleensä syntyvät maitohampaiden poiston yhteydessä, ja tästä meitäkin on kovasti koululla varoiteltu. Helenan mukaan näitä kuitenkin sattuu paremmissakin piireissä, että sinänsä mitään metelin nostamisen aihetta ei ole.

Tämän johdosta tehtiin siis suunnitelman muutos. Koska pahemman puolen maitohammas on jo lähes irti eikä aiheuta hankaluuksia, oli meillä varaa lykätä maitokulmurien poistoa viikolla. Tämä siksi, että alakulmahampaat kasvaisivat ja kiillevaurio paljastuisi kokonaan, jolloin ne voidaan paikata ensi viikon ajalla. Todennäköistä oli, että molemmat maitokulmurit ovat siihen mennessä irronneet.

No. Kotiin päästyäni illalla otin sitten asiakseni taas väännellä maitohampaita kuten käsketty ja kivana bonusyllätyksenä se tiukemmassa ollut hammas katkesi. Kyllä, katkesi, ienrajan alta. Onneksi kotoa löytyä kipulääkettä ensihätään. Aamulla sitten soitto Anidentiin että mitäs nyt, odotetaanko tiistaihin vai onko aiempia aikoja vai onko edes järkeä tehdä vielä mitään jos joutuu vielä uudestaan kuitenki humauttamaan sitä paikkausta varten... Lopputuloksena ajanvaraus perjantaiaamulle, ja sitten katsotaan mitä tehdään. Kyllä nyt vastustaa vähän liikaa!





Shortly, we found some enamel damage in the lower canines. The teeth need to grow so the damage is seen in full and we want to fix it in the same anesthesia while taking the milk teeth out. So all the teeth are still in, except for the one that just fractured yesterday beneath the gum... Not nice! On Friday we'll see and hope we can already do something.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti