sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Täällä taas

Onpas laiskoteltu taas kirjoittamisen saralla. Melko paljon on ehtinyt tapahtua niin hyvää kuin pahaakin sitten edellisen postauksen jälkeen.

Jalkavaivat ovat hävinneet, vaikka melko pitkään sai pitää kaveria levossa ennenkuin oikeasti liikkui aina puhtaasti. Mutta pääasia että parantui, eikä mitään luustollista vikaa löydetty. Ettei elämä olisi liian helppoa, halpaa ja yksinkertaista, tuottavat hampaat nyt päänvaivaa. Kirjoitan siitä ihan postauksen erikseen, koska tätä on nyt tullut mietittyä ihan todella paljon.

Harrastuspuolella on tullut aktivoiduttua mätsärien osalta. Nyt on kahdesti käyty pyörähtämässä pentukehässä, molemmilla kerroilla tuloksena punainen nauha ilman sen suurempia sijoituksia. Tekee ihan tosi hyvää tuolle riiviölle päästä koirapaljouteen, oppii ehkä vähän rauhoittumaan, sillä tällä hetkellä paikalle saapuminen on suoraa huutoa haukkumista... Onneksi asettumisen jälkeen se osaa edes olla hiljaa, jos ei nyt ihan muuten ole kultainen käytöstavoiltaan. Kehässä se menee paremmin kuin ikinä osasin kuvitella! Kyllä on kannattanut seisottaa ihan pienestä asti, sen sanon. Nyt vielä kun hanskaisi sen oikean liikkumisnopeuden ja idean siitä, että ravi on Se Juttu.

Demon kanssa on ollut huikeita hetkiä agilityssä, kunnes taas seuraavalla kerralla tuntuu tulevan se aallonpohja. Radalla kyllä suorittaa (ja iloisesti), mutta kaikki sen suorittamisen ulkopuolella on vain kammottavaa paineistumista ja toimintakyvyttömyyttä. Todennäköisesti kaikki on musta lähtöisin tavalla tai toisella, mutta itseäni en osaa korjata. Siksi jätetään nyt nämä asiat tauolle, ehkä ikuisesti, ja Riffi alkaa tekemään agilitykoiran uraa pikkuhiljaa Demon treenipaikalla.

Rallytoko vois olla meidän juttu. Käytiin Minna Hillebrandtin koulutuksessa schapeporukalla, ja oli kyllä mukavaa. Harjoiteltiin ihan alokasluokan liikkeitä rautalangasta vääntäen, tehtiin takapäänkäyttöharjoituksia sekä lopuksi ihan alokasluokan rataa. Huikean mukavaa oli, pitää varmaan alkaa printtailemaan kylttejä ja reenaamaan! Asiathan ei sinänsä vaikeita ole, mutta treenilistalla on ainakin koiran paikallapysyminen mun kiertäessä, hihnan kanssa toimiminen sekä peräpään käytön opettelu, se on ihan hakusessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti