maanantai 1. elokuuta 2016

Hengissä ollaan!

Hiukan luovaa taukoa tullut pidettyä. Kuulumisten osalta pääpointit: asutaan nyt Porissa, Riffi on opetellut agilitya ja syksyksi päästiin uuden seuran ryhmään, Demo on harrastanut rallytokoa ja paimentamassakin on käyty yhden leirin verran Kuttukuussa.

Paimenessa
Tässä välillä on ollut suuriakin suunnitelmia ja koiralauman laajentumistakin, mutta kaikella on tarkoituksensa ja toistaiseksi lauma nyt pysyy tässä. Päivin kanssa käytiin Saksanmaalla ESS:ssa hakemassa lauantaina ensin EH ja sunnuntain pentuearvostelussa ylistäviä sanoja, tietty juuri väärinpäin. Reissu itsessään oli valtavan hieno kyllä!

Saksassa
Mitä syksyyn tulee niin muuttuvien suunnitelmien valossa tässä nyt sittenkin lähdetään metsästämään junnutitteleitä Riffille. Elokuun lopusta seuraavat kaksi kuukautta onkin omistettu tälle projektille, toivotaan että tuottaa tulostakin. Kyllä viikonloppunakin Porissa korpesi kun ei ole näyttelyihin itse päässyt, niin näinhän se ratkeaa. Paimeneen on tarkoitus lähteä taipparin verran käymään ainakin, miksei ehkä esikoettakin voisi Demolle harkita.

Yyterissä männä viikonloppuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti