torstai 25. elokuuta 2011

Mätsäritunnelmia

Joo ei pelkoa, ei me osallistumassa oltu. Käytiinpähän vaan tässä ajan kuluksi ja kokemusten kartuttamiseksi katsastamassa yksi match show Nurmossa. Ja asiaanhan ei todellakaan liittynyt se, että mun piti käydä lunttaamassa lupauduttuani ite moiseen tuomariksi :D



Saavuttuamme paikalle, hämmennys oli Demon osalta suuri, kun koiria oli niin paljon. Eihän näiden kaikkien kanssa mitenkään ehdi leikkimään! Kamalan innokas siis olisi ollut moikkailemaan kaikkia, mutta komento oli kova ja koitettiin olla tökkimättä muita. Parasta oli, kun kaksi mäykkyä alkoi rähisemään enemmän ja vähemmän tosissaan niin tämä jätkä menee ihan sekasin, alkaa haukkua ja hyppiä, ja haluaa epätoivoisesti sekaan. Ja sitten raukalle vaan naurettiin. Toinen mikä muistuu mieleen, oli se karhunkokoinen amerikanakita joka hengasi meidän takana ja oli ihan jättisuuri ja jännittävä.
Osasihan se ihan ihmisiksikin olla, varsinkin silloin kun meni ite maahan istumaan viereen. Muuten mentiin herkkujen voimalla.

Hammastilanne on tällä hetkellä HYVIN heikko. Edessä alhaalla on jäljellä kaksi ja ylhäällä taitaa olla 2 uutta ja ehkä 1 maitohammas, ei pureminenkaan enää paljon haittaa ;) MUTTA jos nyt oikein hyvin käy niin purenta saattaa vähän oieta, sen näkee sitten kun alhaallekin alkaa pysyvät hampaat tulla. Nyt on sellanen tilanne että vähintään kerran päivässä tulee kurkittua mitä sinne kuuluu.

Tällä hetkellä haluisin ihan hirveesti päästä johonkin pentuagilitykurssille tai vastaavalle, saa vinkata jos tietää mistä löytyy. Ja sopivana ajankohtana, Taitoa Tassuihin järjestäis sunnuntaisin, mikä on ehkä paskinta ikinä. Muutenkin tullut paljon kateltua kaikenmaailman tokokursseja ja muita, into olis nyt ihan hirvee. Ehkä me alotetaan kotitreenillä, varsinkin nyt kun tilasin noutokapuloita! Miten niin yli-innokas, odotin sentään siihen asti että koira tuli meille :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti