keskiviikko 31. elokuuta 2011

Muuttolinnut palaavat

Tänään on siis saavuttu takaisin kouluelämän edellyttämään sijaintiin. Kouluhan virallisesti alkaa ensi viikon tiistaina, mutta tässä nyt on yksi rästitentti minkä vuoksi pitää olla jo perjantaina paikkeilla.

En kyllä olisi arvannut että yhdellä koiralla on noin paljon muutettavaa kamaa. Kaksi petiä, kasa leluja, ruokakuppeja, ruoka-astia täynnä ruokaa, häkki, pantoja, valjaat ja hihnoja. Plus kaikki ennakkovalmistelut; puruluita, possunkorvia ja kakkapusseja nyt ainakin.
Mitään sopeutumisongelmia ei näköjään ole, kun heti oltiin kamalan innoissaan (lue: pompitaan tasajalkaa ympäri keittiötä) kun tultiin kämpille. Kaikki nurkat piti taas tsekata ja sitten jäätiin luuta narskuttamaan. Hihnassa kävelykin meni tosi hyvin ottaen huomioon että taas piti melkein uudet hoodit koluta läpi ja ihmettellä mikä paikka tää nyt taas olikaan. Ylpeintä oli silti se, kun poika vaan nätisti käveli vierellä kun vastaan tuli yli-innokas, tutustumishaluinen mäykky. Ja siis ihan oikeasti käveli vierellä, eikä vain nuuskinut jotain mielenkiintoisempaa.

Noutokapulat ovat saapuneet! 250 ja 400 g. Tosi hyvin tuo niitä kannattelee suussaan jos ojentaa tyrkylle, mutta ei aivan tajua nostaa niitä ite maasta suuhun. Ahkerasti on naksuteltu ja sitä tässä täytynee jatkaa, kunnes joku lamppu syttyy. Ainakin jotain noutointoa sillä on, jos se possulelun noutaminen lasketaan. Aika kauan se sitä jaksaa rahdata edestakaisin, ihan itsekin yllätyin ku tuli koitettua kestävyyttä lajissa :P

Niin! Hammasstatus! Tällä hetkellä on yksi hammaspari ihan selkeesti oikeinpäin ja toinen kehittymässä samalla lailla. Ne kulmurit vaan näyttää hassuilta kun on niin heiveröiset ja rako näyttää kamalalta siinä välissä. Minkähänlainen sekasikiö tostakin tulee... Mutta mulla on silti nyt vankka usko (tai no, toivo) että mä saan vielä näyttelykoiran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti