maanantai 1. elokuuta 2011

No nyt

Saatte muutamia kuvia ja lisää tarinointia. Ensiksi kuva pienestä matkustajasta. Ja joo, hyi mua, ei saa penkillä kuljettaa, mutta ehkä kukaan ei kuole siihen minuuttiin mikä kuvan ottamiseen meni.



Sitten, Vaasassa tuli käytyä sukuloimassa ja treffattiin serkun sakemannityttönen jonka leikit meinasi olla vähän rajut ja äänekkäät, mutta silti ihan kiva tyyppi oli. Ja ihan innoissaan otti pikkurääpäleen vastaan.


Uimassa on käyty myös. Siinä olikin eri projekti. Ensin piti etsiä ja tilata pelastusliivit ja elin luulossa että niiden toimitus kestää kauankin, mutta ei, kaks päivää! Sitten asiasta inspiroituneena lähdinkin suoraan töistä pikkuveljen kanssa joenrantaan makkarapussilla aseistautuneena. Demo tuli kyllä melkein vauhdilla ihan mielellään niin syvälle että juuri ja juuri vesi ylettyi rintaan, mutta sitten ei enää ollutkaan hauskaa. Sitten minä julmana ihmisenä nostin sen syvemmälle kannatellen vielä rinnan alta, ja kyllähän se kovasti kohti rantaa yritti polskia. Ei siis ihan toivotonta, tosin aikamoista treeniä vielä kaipaa että tosta uimakoiran saa.


Ja miten tälläselle sitten pitäis olla nauramatta?


Muuten tässä on tultu opeteltua tokoluoksetuloa ja sitä perusasentoa, maahanmenoa ja istumista ihan vähän ja sitten viikonlopun hittituote, yläfemma! Nyt sujuu molemmilla etutassuilla, ja satunnaisesti molemmilla yhtäaikaa. Ja opettamisessa meni oikeesti 5 minuuttia, ihanan viksu poika.

Ja viime yönä pidettiin luonnon oppituntia ruohon syömisestä. Saldona kolme oksennusta, tiedä sitten onko ollut enemmänkin mutta vaan sitten pistelty poskeen. Yäk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti