sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Näyttelytähti

Tai no, tähti ja tähti, mutta ainakin nyt kehässä käynyt. Kilpatoverina oli Fantti (Crazzan Fantom), joka vei kirkkaimman palkinnon olemalla ROP-pentu. Lähdettiin mekin onneksi ruusukkeen kanssa molempien saadessa kunniapalkinnon :)

Itse kokemus meni rutkasti paremmin kuin pahimmissa kuvitelmissani, ja koko homma oli tosi nopeasti ohi. Ensin mentiin ympäri, missä Demo skarppas ihan uskomattomasti ja meni tosi nätisti. Yksilöarvostelussa oli onneksi vähän normaalia hillitympi ja seisoi tosi nätisti paikoillaan, eikä hirveästi alkanut tuomarin kanssa riehumaan. Yksin liikkuminen olikin sitten vähän niin ja näin... Mut hei, rotumääritelmässäkin lukee "työskennellessään. schapendoes laukkaa mieluummin kuin ravaa" ;)
Kaikenkaikkiaan oon tosi tyytyväinen reissuun ja erityisesti jätkän käytökseen. Kuvia seuraa perästä, jahka kameramies saa ne eteenpäin.

Loppuun vielä arvostelu:
 "Mittasuhteiltaan tyypillinen, sopivaluustoinen, vielä kevytrakenteinen uros. Hieman takakorkeassa vaiheessa. Hyvä pää. Käyttää häntäänsä hyvin. Sopivasti kulmautunut. Hyvät liikkeet takaa, hieman korkea etuaskel."

Ja tuomarina tosiaan Pirjo Aaltonen.

2 kommenttia:

  1. Aw, käyttää häntäänsä hyvin :D

    VastaaPoista
  2. Ei sentään niinku Pimun ekalla näyttelykerralla: "häntä väärässä kohdassa..."

    VastaaPoista