maanantai 5. syyskuuta 2011

Karhunpoika sairastaa

Meillä on pieni potilas. Ripulipotilas. Joka on kyllä ihan täysin typerän omistajan vika. Oli todella viksu idea pakata kaikki koiranruuat Vantaalle ja sitten mennä viikonlopuksi takasin Lapualle. Jätkä sai sitten vähän äkkinäisen ruoanvaihdon J&V:sta Eukanubaan, ja ei ilmeisesti oikein tykännyt muutoksesta. Tosi hämmentävää että se reagoi noin vahvasti, kun muuten ei ole ollut mitään masuongelmia. Toisaalta, on myös vähän mahdollista että se on vedellyt muutaman kuivatun hedelmälastun, kun (onneksi alunperin melkein tyhjä) pussi löytyi lattialta revittynä... Tyhmä pää.

Sitten mieleen muistui samantien, että onneksi saatiin korruptiolahjana Diarsanylia! Joka oli 60 ml putkilossa ja annostuskin suunniteltu vähän isommille -.- No, sunnuntai-ilta oltais menty jokatapauksessa pelkällä paastolla ja tänä aamuna kävin apteekissa hakemassa Canikur Pro-pastaa. En tiiä auttoiko jo Canikur, vai menikö muuten ohi, mutta onneksi oli jo vähän kiinteemmän näköstä tavaraa. Eikä siinä, Demo on kyllä ihan pirteä ja vauhdissa, että kyllä me taidetaan kuitenkin selvitä perhetreffeille Väinö-isän luo huomenna :)

Tästähän sitten tuli vähän herätys, ja kävin hamstraamassa apteekista samalla parafiiniöljyä ja hiilitabletteja. Kaikenmaailman sidetarpeita taitaa löytyä sen verran että tarpeen tullen pärjätään, mutta noi em. tavarat on just semmosia mitä ei todellakaan ole, jos yhtäkkiä sunnuntai-iltana tarvitaan. Vielä tarvis varmaan ruiskuja hommata jos pitää tuota pakkojuottaa joskus (sekin kummitteli jo mielessä), samoin kaliumpermanganaattia mahdollisiin kynsivahinkoihin. Kyypakkaus esim. ampiaisenpistoihin (Huomhuom! Ei käärmeenpuremiin, nimestä huolimatta). Olihan niitä muitakin mielessä, mutta noi nyt ekana pitäisi hommata.

Pienen raportinpätkän voisin vielä kirjoittaa kouluvierailusta. Tosiaan oli järkätty pitsailta kerhohuone Kuopioon, johon sai tulla tutustumaan uusiin ykkösiin ja syömään pitsaa. Demon kanssa pöllähdettiin paikalle ja koiria ja ihmisiä oli kuin pipoa. Mutta ei poila yhtään hämmentyny vaan sukelsi sinne ihmismassan jalkoihin tekemään tuttavuutta karvanaamojen kanssa. Illan aikana saatiin myös ihmisistä monta uutta fania ja kierrettiin ihan mielellään sylistä toiseen rapsuteltavana :D Ainut miinuspuoli oli, että siellä oli sairaan kuuma. Onneksi sitten pystyttiin vetäytymään bilishuoneeseen vähän viileämpään ilmaan ja pienempään porukkaan. Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut reissu, ainakin näin sosiaalistumismielessä :)

Pentuagilityhommakin saattaa olla hoidossa, kun koulun koirakerho K9 lupasi järjestää pentuagia jos vain on tarpeeksi kiinnostuneita. Ilmoittautuminen alkaakin siinä puolentoista tunnin päästä, eikä tästä koneelta varmaan uskalla ennen sitä poistua ettei unohda itseään mihinkään :P

Lopuksi haluan vielä muistaa Demon Amelie-Sofie-mummua, joka on lähtenyt autuaammille paimennusmaille. Ikinä en päässyt tapaamaan, mutta pelkkää hyvää olen kuullut.
Hyvää matkaa karvakaverille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti