perjantai 21. lokakuuta 2011

Pippalot pystyyn!

Tänään Demo täytti 6 kk! Pikkumiehestä on tullut jo ei-niin-pikkumies, mutta ei nyt sentään vielä iso mies. Sen kunniaksi on vietetty läskeilypäivää ja tehty vaan kaikkee mukavaa (aamuista tenttiä lukuunottamatta).

Agissa oltiin taas eilen ja uutena esteenä opittiin rengas. Tai no, en tiiä kuinka hyvin se opittiin kun jostain kumman syystä tuo vähän vierasti sitä. Ekat kaks toistoa oli taas ihan superia (vaikka välissä yritettiinkin väärästä aukosta), mutta sitten yhtäkkiä ei enää uskaltanutkaan. Ja siis tilanne ei ollut mitenkään muuttunut, koira vaan päätti lopettaa. Siinä sitten aikansa houkuteltua saatiin se menemään vähän laiskasti ja vastentahtoisesti läpi, mutta läpi kuitenkin. Suunnattomille kehuilla tietenkin.
Sitten tehtiin taas radanpätkää ja ihan itekin yllätyin miten nohevasti se hyppäs esteen yli! Tiesi heti mitä haettiin eikä edes yrittänyt kiertää. Siitä sitten suoraa putkeen vauhdilla kunnes se rengas tuli vastaan. Piti siinä sitten taas houkutella... Toisella kerralla meni aika vauhdikkaasti renkaastakin, ja muistaakseni kolmas kerta oli vähän laiskahko. Mutta ihan tyytyväinen oon, ei kaikki voi aina mennä täydellisesti.

Huomenna siivotaan, ja nyt en voi vältellä sitä kun ilmoitin sen täälläkin. Sunnuntaina sitten suunnataan yhteisulkoilemaan schapelauman kanssa, tällä hetkellä taitaa olla kymmenkunta koiraa tulossa mökkeilemään ja paistamaan makkaraa :) Täytyy ehdottomasti muistaa ottaa kamera matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti