maanantai 24. lokakuuta 2011

Mettälenkkeilyä


Nyt kun on loma ja kaikkee niin on hyvää aikaa raportoida sunnuntaisesta yhteislenkistä 12 koiran voimin. Schappareita oli mukana 10; Demo, Isla, Peppi, Walma, Roope, Hertha, Väinö, Veeti, Olli ja Mosku sekä vahvistuksena vielä norfolkki Tico ja terrierisekoitus Max. Toisinsanoen säpinää riitti, ja jonkun verran onnistuneita kuviakin saatiin.

Max

Tässä yhteydessä taas huomasi Demon ja Islan erot; siinä missä Demo päästelee isojen poikien kanssa porukan kärjessä, jäi Isla (kuten Peppikin) säännöllisin väliajoin odottelemaan ja tarkistamaan tuleeko ne omat ihmiset perässä, aika liikuttavan huolehtivaisia :D
Metsässä kammottavien mäkien maastossa viihdyttiin semmonen 3½ tuntia, jonka jälkeen ohjelmassa oli grillausta ja vielä vähän ylimääräisen energia purkua sisarusten riehuessa. Kaikenkaikkiaan oli oikein mukavaa, vaikka kotiin päästyä olivat sekä koira että omistaja ihan naatteja ja päiväunien tarpeessa. Tässä yhteydessä voin vielä kiittää kaikkia seuralaisia ja erityisesti Jennaa joka tällaisia jaksaa järkätä :)

Peppi innostui esittelemään agilitytaitojaan

Olli-herra

Väinö-isukki

Hertha

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia oot saanu! Saankos mä napata ton Peipposen kuvan meijän nettisivuille? :)

    VastaaPoista