tiistai 13. joulukuuta 2011

Ilta-ahdistuja, päivää.


Ikinä ei saisi yötä vasten alkaa pohtimaan mitään elämää suurempia. Nyt on nimittäin murehtimislistalla
A) Viro-näytelmät(?) ja kaikki siihen liittyvä
B) agiharrastus
C) tokomorkkis
D) ensi vuoden näyttelyt ja
E) mistä tähän kaikkeen revitään raha, which brings me to:
F) kesätöiden järjestyminen (ja sen mukana kesänviettosijainti)

Huoh, ei ole helppo elämä lainkaan. Näistäkin kohdat B, E ja F ratkeaisivat jos maanantaina menisi kaikki hyvin ja saisi jo tiedonkin siitä. Myös torstai voisi tuoda ratkaisun kohtiin E ja F.
Vastaavasti kohta A on ihan omasta uskalluksesta, rahoituksesta ja viitseliäisyydestä sekä tietty tuurista kiinni. Se tässä taitaakin vaikein pohdittava olla. Kannattaako laittaa rahoja tommoseen, onko se sen arvoista, menestytäänkö siellä, onko tarpeeksi näyttelyitä että on järkevää lähteä tavottelemaan jotain junnuvaliota, kuinka sitä sitten tarvittaessa saa hommat ite järjestettyä ja mistä mä saan sinne seuraa. Pöh.
Kohdasta C ei saisi ottaa niin paljon stressiä ja pyrkiä hirmu täydellisyyteen. Toi on kuitenkin vasta 7,5 kk, ei se voi vielä kaikkea osata. Varsinkaan kun sen ohjaaja on näin käsi ja tuuliviiri.
D-kohdalla ei onneksi ihan hirveää kiirettä ole, kun nyt tuon Lahden ilmon saisi postitettua niin olisi tuumaamisaikaa sitten seuraaviin. (Ja joo, maailman typerintä ilmottaa etanapostilla koira näyttelyyn, mutta minkäs teet kun syrjivät mun pankkia...)

Tässä yhtälössä nyt vaan on semmoinen tekijä, että haluaisin olla ihan paras kaikessa ja harrastaa kaikkea ja olla yliaktiivinen tuon koiran kanssa. Sitten aina kun harkitsee alkavansa jotain ja näkee esimerkkejä, toteaa ettei meistä ikinä tuu noin hyviä, niin tulee itsetuntokuoppa. Ihan tosi tyhmää.

Mutta ei ollu piskilläkään helppoa eilen, pesupäivä ei oo ihan lempipäivä:

Before
After


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti