tiistai 6. joulukuuta 2011

Voi itsepäisyyspäivä

On ollut kirjaimellisesti sellainen. En ole IKINÄ joutunut kiskomaan poikaa tuolla tavalla lenkillä eteenpäin. Ihan järjetöntä. Se saattaa johtua lumesta ja sen hämmentävyydestä tai sitten täällä nurkilla on ihan oikeasti joku superkiinnostava juoksuinen narttu.

Äskettäin myös odottelin noin kolme minuuttia että koira suostuisi tekemään sen mitä pyydetään. Se ihan satavarmasti tiesi mitä haetaan, mutta yritti vaan keplotella. Tarkoitus oli siis nostaa etujalat kirjan päälle, niin mitä herra tekee? Makaa matalana maassa pää kirjan päällä ja tuijottaa vuorotellen mua ja nameja... Loppujen lopuksi se piti häätää kirjan päältä innostamalla sitä pomppimaan, ennen kuin suvaittiin Suorittaa. Vähän raastavaa.

Samoin tänään on määrätietoisesti vaadittu vettä kuppiin kuopimalla, vaikka seuraavassa huoneessa on tuoretta vettä tarjolla. On herätetty seiskan aikaan aamulla vinkulelulla, yritetty varastaa kaikkea rapisevaa kielloista huolimatta sekä karattu kieltojen jälkeen syyllisenä sängyn alle mulkoilemaan.

Semmoinen ruusunpunainen päivä täällä tällä kertaa.


P.S. Ihan hirveä hinku päästä treenaamaan agilitya... Voi kun joku hommais mulle hallin, esteet ja yksityisopettajan ilmaiseksi, niin olisin onnellinen :)

P.P.S. Olispa jo joululoma niin pääsis maalle.

1 kommentti:

  1. Hihihii, en voi olla nauramatta! Hei Demo sai ihan oman haasteen, löytyy mun blogista ;)

    VastaaPoista