lauantai 12. toukokuuta 2012

Paluu vanhaan

Tampereelta EH3 ja siinäpä se. En nyt ihan hirveen tyytyväinen ollut, mutta minkäs teet. Tosin hirvittävän ryhdikäs mies oli kehässä, siitä pisteet kotiin!

Tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, joka tosiaan ensimmäistä kertaa arvosteli schappareita. Aika tiukalla linjalla mentiin, ei todellakaan jääty yksin EH:mme kanssa.
Ihan kaikkea en arvostelusta allekirjoita, ei sillä musta matalat raajat ole, ja mun nähdäkseni sillä on kyllä takakulmauksiakin... Arvioikaa itse:
Hyvä luusto. Hieman matalaraajainen. Vielä kapealinjainen pää. Hyvät silmät ja korvat. Riittävä kaula. Hyvä ylälinja. Runko vielä keskeneräinen. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Ulkokierteiset käpälät. Hyvin ahtaat takaliikkeet, lyhyt sivuaskel.
Ja ihan oikeesti toi "tarvitsee vielä kehittyä/vielä keskeneräinen/vaatii aikaa/tms." alkaa varmaan jo kesän loppuun mennessä olla aika kulunut fraasi :D

Isla-sisko oli paikalla myös ja pärjäsi asteen paremmin tuloksella EH2. Erityisen hienoa oli katsoa sen kehäkäytöstä, neiti juoksenteli kuin vanha tekijä ja seisoi niiiin näpsäkkänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti