keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Treenit vol.2

Ihan pakko näin tenttiinluvun ohella hehkuttaa kuinka käytiin tänään aamuaksaamassa. Hitsi kun oli kivaa! Aamuysiltä arkiaamuna ei näköjään ihan hirveesti ruuhkaa ole Ojangossakaan, ja hyvä niin. Pystyi oikeasti ite keskittymään koiraan eikä miettimään miltä säätäminen näyttää.

Oltiin niinkin hurjia, että aloitettiin taas putkella ja muutamilla hypyillä, aika suoraviivaista menoa. Pitäis vaan oikeasti saada homma siihen kuntoon että vois ottaa hihnan irti, eikä vaan vedeltäis sillä niitä rimoja sitten alas.

Uutena asiana otettiin puomi. Onneksi viereisellä kentällä oli vauvapuomi, koska sehän oli ihan hirmu pelottavaa. Hirveellä houkuttelulla ja namittelulla sain miehen menemään koko esteen kerran läpi. Seuraavalla kerralla se halusikin jo juosta! Voitte kuvitella kuinka mä jäin nakkien kanssa seisomaan kun toinen jo pyyhälsi suvereenisti esteen toiseen päähän :D Mä luulen että toi alkaa pian himmailemaan aika lahjakkaasti loppupäätä kohden kun oli ihan pakko toppuutella vähän jo etukäteen ettei juosta vaan kontaktin ohi. No, korjataan näitä mokia sitten myöhemmin, mieluummin mä haluan ne kontaktit varmoiksi.


Kontakteja (2on2off) on siis treenattu kotosalla aluksi biokemian kirjalla ja myöhemmin sen päälle laitetulla levynpätkällä. Kyllä se aika hyvin siihen pysähtyy, ei ainakaan ohi mene, mutta ennen loppua saattaa kyllä jäädä seisomaan... Kyllä ne oikein kovasti skarppaamalla sitten kentälläkin meni :)

Kontakteja harjotellessa huomasin sen, että toi on ihan toivoton jos se on mun oikealla puolella. Ei se osaa edes istua mun viereen oikealla, aina pitää asettaa naamakkain tai vasemmalle sivulle. Tämä siis to-do-listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti