maanantai 3. syyskuuta 2012

Hullu koiratäti

Vaikka koiria on vain yksi, niin huomaan jo huolestuttavia piirteitä itsessäni. Mitä on tullut tehtyä kesällä vapaa-ajalla? On kierretty näyttelyitä, lenkkeilty ja treenattu yhteensä neljää lajia, toisia enemmän kuin toisia. Sen sijaan yksillekään festareille tai keikalle en ole ehtinyt. Hirveän masentavaa.

Se nyt ei ollut se pääpointti. Olen tämän viikon ajan koiraton johtuen kämpän rempasta ja siitä aiheutuneesta muutosta, ja kylläpä on vaikeaa sopeutua! Mitä vaan laskee kädestä, niin ekana miettii "voi vitsi, pitää laittaa se korkeammalle, ettei koira syö". Tai illalla: "Pitäsköhän käydä vielä kusettamas toi koira?" Tai: "Nyt on liian hiljasta, mitähän se tekee?" Samoin iskee selittämätön treeni-inspiraatio juuri silloin kun sitä koiraa ei ole. Onneksi ensi viikolla pääsee taas toteuttamaan itseään.

Talvellekin on nyt jo järjestetty ohjelmaa. Ilmoitin meidät nimittäin koulun koirakerhon agilityyn. Jos ne päivät nyt vaan sumplitaan sopiviksi, niin talvikauden aksat on hoidettu! Samoihin aikoihin aukesi haku seuran tokokoulutuksiin, ja sinnehän piti myös pyrkiä. En nyt odota mitään, mutta olisihan se kiva oikein asiantuntevaa ohjausta saada :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti