perjantai 28. syyskuuta 2012

Mistä tietää että oli märät treenit?

No siitä kun koira yrittää kuivata itseään pahvilaatikkoon :D

Tosiaan, eilen taas tokoiltiin. Hiukkasen harmitti että satoi niinkin paljon kun ei tuo näköjään suostu perskarvojaan kastelemaan. Paikallamakuussakin näki kuinka se olisi halunnut maata kyynärvarret maassa rauhassa, mutta kun oli märkää, yök! Siinä se sitten puoli-istui sen minuutin. Samoin perusasennot oli varsinkin loppua kohden tosi varovaisia ja vaati hirveää kannustusta. Lähdettiinkin sitten vähän ajoissa ennenkuin ohjaajalla loppui maltti tai koira sai syviä inhontunteita lajia kohtaan.

Mutta propsit silti pikkumiehelle, se oli ihan koko ajan hiljaa kun käytiin teoriaosuutta läpi koirat puihin sidottuina. Jos ympärillä haukkuu kolme koiraa raivoisasti komentaen omistajiaan, niin on se aika saavutus istua paikallaan ja todeta muut omituisiksi. Noheva hienohelmamies!

Mitä tulee siihen viimeviikkoiseen skeittilautainsidenttiin, niin ei vaivannut enää sekään. Vähän epäluuloisesti se aluksi suhtautui ohimeneviin ihmisiin, mutta teoriaosan jälkeen se oli taas normaali intoileva itsensä. Hirveen tyytyväinen oon tähänkin. Vaikka sitä ei aina aksa huvittaisi tai ei haluaisi tehdä ihan kaikkea niin tarkasti kuin pyydetään, niin on se silti arkielämässä helppo! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti