torstai 8. marraskuuta 2012

Hyviä uutisia

En oo ikinä ollu näin ilonen koiran ripulista! Vaikka aamuneljältä heräsin pahaenteiseen pörinään ja kaameaan hajuun, niin olin onnellinen että sain selville mikä Demoa vaivas! Pistetään siis kaikki eilinen kummallisuus suoliston piikkiin.

Fyssarilla tuli silti käytyä. Ei kuulemma mitään hirveen pahasti vialla, mutta rintarangassa nyt ainakin on sitä jäykkyyttä mitä itsekin olen diagnosoinut. Saatiin mukaan hyvät kotijumppaohjeet, aina punnerruksista lähtien ja sitten 4 viikon kuluttua (lue: vuodenvaihteen jälkeen, koska teurastamo) käydään uudestaan tsekkaamassa mitä kuuluu.

Kotijumpan ohella nyt opetellaan sietämään takaosankin kähmimistä, aloittaen tassujen nostoista. Menee vähän hukkaan tuo ristikkäisten tassujen nostelu, jos se on enemmän treeniä mulle kuin koiralle. Metsälenkkeillä pitäis ahkerasti, ja napata koira välillä hihnaan ja hidastella että se joutuu oikeasti miettimään kaikkia jalkojaan kun kömpii eteenpäin.

Sitten oli yksi mullistava uutuus: lämppääminen näyttelykehään! En ole ikinä tullut ajatelleeksi, että lihaksetkin pitäisi lämmitellä kehään. Kyllähän me juoksennellaan siinä ennen kehää, mutta se on lähinnä pääkopan treeniä. Mutta kertoman mukaan se oikeasti avaa liikkeitä jos näkee vähän vaivaa ennen omaa vuoroa, ja kyllähän se ihan järkeen käy.

Kaikissa lämppäämisissä pitäisi skarpata muutenkin. Ja pitäisi varmaan myös shoppailla joku takki tuolle, kun viimevuotinen on jäänyt vähän lyhyeksi. Toivottavasti BOT:lla on jotain hyviä messaritarjouksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti