sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tyvestä puuhun noustaan

Tavoite saavutettu, tulos se on huonokin tulos :D Eipä tuo oikeastaan edes ihmeemmin harmita, oppimiskokemus molemmille.

Luoksepäästävyys 9
Oli ihan nätisti, mutta nousi istumasta ja jäi siinä jotain maata nuuskimaan. Ihan ansaittu.

Paikallamakuu 0
Krhm. Kolmannella (!) käskyllä maahan (tuomari kuuli 2), ja sitten kun käännyin ympäri niin jätkä istuu. Jossain puolessavälissä lysähti takasin maahan, mutta ennakoi ja nousi istumaan ennenkuin olin edes vierellä.  Meni siis suurinpiirtein kaikki päin helvettiä, hyvähyvä.

Seuraaminen kytkettynä 5
Seuraaminen vapaana 5
Oli ihan hirveeeeen (siis hirveen) kaukana, tuomarikin sanoi että oli hiinä ja hiinä että hyväksytäänkö vielä. Ite olisin varmaan antanut nollaa. Todennäkösesti tää oli mun moka, kun en osannut käskyttää yhtä vaativasti kuin treeneissä ja jännitinkin vielä.
Ekassa kytketyn täyskäännöksessä oli jotain nameja maassa ja sinnehän se sitten jäi nysväämään, mutta lähti kuitenkin mukaan kun vähän huomautti.

Liikkeestä maahanmeno 7½
Muuten hyvä, seuraaminenkin paljon parempi, mutta jäi ihan sikavinoon.

Luoksetulo 7½
Tuli toisesta käskystä. Muuten tuli vauhdilla, mutta perusasento meinas jäädä vajaaksi. Tuomari kuitenkin sanoi itse suoritusta hyväksi.

Liikkeestä seisominen 9
Tykkäsin, mutta oli varmaan vähän hidas kun yks pojo lähti.

Hyppy 10
Edes yks kymppi, jeee!! Ei moitittavaa.

Kokonaisvaikutus 6
Tämä oli nolointa. Ennen luoksepäästävyyttä, matkalla omalle paikalle tuli koiralta jännäkakka. Ja oli kyllä ulkoilutettu ja kakattukin jo. Halusin vajota maan alle...

Siis 120½ pistettä ja ALO3.

Seuraamisen jälkeen heitin kirveen ihan kaivoon ykköstuloksen suhteen ja ilmeisesti rentouduin sen verran että käskytyskin alkoi sujua. Harmi vaan, että se tuli liian myöhään. Ja ei sekään nyt kaikkea pelastanut, seisomisen kohdalla kun liikkuri sanoi "käsky", alkoi itellä lyömään täysin tyhjää :D Meni joku ikuisuudelta tuntunut sekunninpuolikas kun muistin oikean käskyn, melkein iski paniikki.

Loppufiilikset on tulokseen nähden hyvät. Ens kerralla tiedetään jo, että ei siellä kukaan meitä syö, eikä oo maailmanloppu jos menee huonosti. Mutta nyt pidetään pari välipäivää ja sitten keksitään miten saadaan koira pysymään maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti