tiistai 13. elokuuta 2013

Melkein intti ja kaikkea muutakin

Viime päivityksen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista ja toisaalta ei paljon mitään.

Reissusta saatiin ihan kaikki mitä lähdettiin hakemaankin, eli lopulta lauantailta ja sunnuntailta irtosi CACIBit ja seuralaiselle junnusertit! Joskus syksyn pimeinä iltoina varmaan jaksan näpytellä ne tuonne tulososioon, vaikka arvosteluissa ei paljoa annettavaa ollut. Mutta aivan uskomatonta on ajatella, että mun ikuinen EH:n junnukehäraakki on nyt ajan kulumista ja yhtä CACIBia vaille intti!


Muuten kesän fiilikset on ollut kuvan luokkaa. Ei ole oikein tullut tehtyä mitään, ja saa nyt nähdä jääkö suunnitellut tokomestikset meiltä väliin, kun ei vain ole jaksanut kiinnostaa. Tai oikeastaan, ei vain ole jaksanut, piste. Työt on vieneet aika hyvin mehut ihmisosapuolesta, mutta syksyllä varmaan ryhdistäydytään taas harrastuksissa, kun pääsee kouluun lomailemaan.

Agilityssa oltiin ekaa kertaa vierailevan kouluttajan opissa, kun Emmi Lavikka kävi pitämässä ilmaisen koulutusillan. Oli kyllä hirveän kiva fiilis sinä iltana, miehessä riitti vauhtia ja sain ihan hyviä vinkkejä. Pitäisi muistaa saattaa takaakiertoja kauemmas vielä tässä vaiheessa ja puomin kontaktiin otetaan vauhtikuuri, eli vapautus heti kun yksikin tassu osuu maahan (koira kuulemma kyttää ja ja hiipii kuin paraskin bortsu :D). A:lle varmaan tarvittaisiin länget, ja sitä Emmikin suositteli... Olin (ja vähän edelleenkin oon) sitä mieltä, että ei me vielä niin hyviä olla, että pitäis erikseen koulutuksiin lähteä asioita hiomaan. Mutta positiivinen kokemus oli, ja ilmoittautumiskynnyskin oli sopivan matala, kun kouluttajana oli kurssikaveri ;)

Näyttelyt saavat nyt jäädä vähän vähemmälle huomiolle, kun noi "pakolliset" on hommattu. Vielä pyörittelen mahdollisuutta lähteä Baltian reissuun syssyllä, mutta saas nähdä. Sinne kun pitäis kesällä sitten kuitenkin lähteä sitä viimeistä CACIBia metsästämään. Anyway, erkkarissa todennäköisesti käydään korkkaamassa valioluokka, ja täytynee siellä Messarissakin ainakin jonain päivänä käväistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti