torstai 29. elokuuta 2013

Lennosta säveltäen

Tänään käytiin tokoilemassa Viikin pellolla kouluihmisten kanssa. Ajatuksena oli ottaa paikkamakuu vaihteeksi ihan koiraseurassa ja sitten jotain muuta. Ja voi luoja mä oon tyhmä, en ollu suunnitellu just yhtään mitä tehdään, johtui ehkä siitä että koulupäivän jälkeen kusetin koiran ja painuin päiväunille.

Paikkamakuussa pää pyöriiiiii ja kahdesti kahden minuutin aikana piti komentaa uudestaan maahan. Jälkiviisaasti ajateltuna olisi pitänyt ottaa jotain valmistelua siihen ennen, eikä vaan mennä suoraan makaamaan. No, minkäs teet. Jokatapauksessa, päätin että pää maassa makaaminen ei oo vielä meidän juttu, eikä me kokeessakaan yritetä sitä rikkoa. Hiotaan sitä ja toivottavasti joskus saadaan valmiiksi.

Tehtiin seuraamista, ja oli tosi haastavaa muhkuraisella nurmialustalla. Meinas hirveästi levetä ja jotenkin oli muutenkin rytmi ihan sekaisin. Täyskäännökset meni normaalia tiiviimmin, en tiiä mistä johtui, ehkä käännyin vähän rauhallisemmin. Tehtiin pikkupätkä liikkuroitunakin, ja yllättävän hyvin meni noin niinkuin vireen kannalta.

Parit jäävät ja luoksetulot. Jäävissä jaksoi tosi hyvin odottaa mun paluuta, eikä väistänyt. Luoksetulo on vieläkin ihan ♥ Se on kyllä jotenkin niin iloinen ja varma liike, että oikein huomasi koirasta miten se rentoutui ja teki seuraavatkin jutut aivan eri asenteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti