keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tarkistuskäynti

Vähän oli nyt jäänyt harjoitteet tekemättä sitten viime käynnin, johtuen lähinnä tuosta Demon sairastelusta. Anyways, paremmassa kunnossa oli nyt. Lannerangasta ei enää löytynyt kunnon triggerpisteitä, vaan vähän pienempiä aristuskohtia, eikä missään ollut pahoja jumeja.

Nyt olisi vain tärkeää saada korsetti kuntoon, eli selkä ja vatsa tukemaan sitä mahdollisesti tulevaisuudessa vammaista selkää. Koitettiin semmosta tasapainotyynyä, ja täytyy sanoa että olin hirvittävän ylpeä kun Demo meni kuin vanha tekijä tyynylle. Ajattelin että se alkaa ihan tutisemaan ja kieltäytyy yhteistyöstä noin epäilyttävällä alustalla, mutta ilmiselvästi meidän vessajakkaralla treenaamisen ja 2on2off-jutut pystyi yhdistämään tähän. Täytyy ehkä käydä ostamassa semmonen, jonka kanssa saisi sitten tehdä niitä painonsiirtoja ja ennen pitkää kaikkea haastavampaakin.

Tasapainoisen lihaskunnon ylläpitämiseksi nyt lupaan ja vannon opettaa Demon seuraamaan myös oikealla puolella. Perusasentoa ollaan jo alotettu!

Muuten terveysrintamalla ollaan jo toivottavasti voiton puolella, kutina alkaa helpottamaan (ja palleista kuoriutuu nahka nuolemisen jäljiltä!). Perjantaina käyn Viikissä kontrolloimassa maksa-arvoja, toivotaan parasta. En jaksa enää edes miettiä mitäs sitten jos ne ei ole laskeneet, sen näkee sitten.

Viikonlopuksi suunnataan sitten schapeleirille kouluttautumaan ja luennoimaan ja tutustumaan ihmisiin. Pitäiskö sitä luentomateriaalia jo alkaa värkkäämään? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti