sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Mahalasku turvalleen

Ei nyt tänään mennyt ihan niinkuin elokuvissa. Pentuja oli 2, yksi kumpaakin sukupuolta. Tästä johtuen tietty saatiin PEK1 mutta jäätiin ilman KP:a, samoin kuin narttukin. Ei siis saatu ROP-pentua tänään ollenkaan. Muutenkin tuntui että arvostelu oli aika tiukkaa, vihreitä nauhoja sateli aikuisille... Tuomarina Soile Bister.

Demo liikkui mun mielestä tänään paremmin kuin ikinä, mutta vastaavasti paikallaan se ei jaksanut seistä. Tai jos seisoi, niin ihan vinossa tuomariin nähden. Oli myös vähän liian innokas ja hössöttävä kun tuomari tuli käpälöimään, mutta näköjään se laskettiin hyväksi asiaksi :D
Ihan positiivinen fiilis jäi tuosta tuloksesta huolimatta, kun liikkuminen oikeasti sujui niin hyvin. Tietty ihan eri asia miltä se sitten ulospäin näytti.

Kauttaaltaan melko kevyt ja hieman narttumainen uros. Toiv. vahv. kuonon/kuonoa. Hyvä purenta. Niuk. kulm. ed. ja takaa. Ulkokierteiset etukäpälät ja hieman pihti takaa. Vaikuttaa tällä hetkellä hieman takakorkealta. Hyväasent. häntä. Lupaava karva. Liikkuu kapeasti takaa, hieman tepsutellen edestä. Kerrassaan ihastuttava luonne.

Oikein kiva kun kehäsihteeri lyhentelee omiaan ja kirjoittaa muutenkin aika epäselvästi. Ehkä siinä luki noin. Eniveis, mehän ei lannistuta, vaan lähetään lauantaina Turkuun ryöväämään ruotsalaisten potti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti