lauantai 21. tammikuuta 2012

Näin tällä kertaa

Turussa käytiin H nappaamassa. Eipä se esiintyminen nyt kyllä paremmankaan arvoinen ollut, mutta ei siitä sen enempää. Espen Enghin näkemys:
9 months old and very much a puppy. Does not know where to put his feet. Great character. Rather narrow in the skull, needs to develop in cheek. Accept. neck, fine bone, absolutely high on top, good tail-set. Very loose and uncordinated on the move.

Heh, tottahan toi oli, ainakin siinä tilanteessa. Yllättäen on pentu kun on samana päivänä täyttänyt sen 9 kk, ja kyllä se liikkuminenkin oli varmaan vähän haparoivaa kun piti kiskoa ja olla muuten vaan  hölmö... Ja kyllä, pieni se pääkin on.

Kuulemma kaikenkaikkiaan vielä tasapaino hakusessa, mahdollisesti kuitenkin lupaava, mutta tarvii vielä kehittyä. Ja totesi, että todennäköisesti todistetaan se jonkun ajan kuluttua vääräksi kun valioidutaan, mutta näin tällä hetkellä.

Maastahan se pienikin ponnistaa :)

3 kommenttia:

  1. Oi, aika ihana lause "Great character."!! :) Kyllä aika totuudenmukainen arvio on, semmoinen junioripoikahan se, kaikki kehitys ajallaan niin hyvä tulee. Ei tuo Walma-äitikään ensimmäisenä näyttelyvuonnaan kerennyt kuin monen monta punaista nauhaa ja lause "tarvitsee aikaa kehittyäkseen" oli pikemminkin sääntö kuin poikkeus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä se mistä saa olla oikeesti ylpee, aina on mainittu hieno luonne :D
      Ja sen nyt just tiiän että vaikka ne kuinka käskee odottaa ja sanoo ettei se oo vielä valmis ja se on liian kevyt, niin kyllä me silti kesä näyttelyissä rampataan ;)

      Poista
  2. Se on hyvä ettei lannistu pienestä, mitään ei saa jos ei jaksa käydä. ;)
    Äitikoira on ihan hyvä esimerkki, kun sertit sitten vaan yhtäkkiä kaikesta huolimatta tuli ja ei tuo intiksi valmistuminenkaan turhan kauaa kestänyt.

    VastaaPoista