keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Uudet kujeet

Mistähän sitä aloittais. Ennen joulua kävi pari bortsukaveria, Edi ja Sky, kylässä. Oli maailman hienointa kun oli kerrankin kaveri jonka kanssa kiskoa patukkaa!


Itse joulu oli ja meni ihan rauhallisesti, eikä Demo edes kaatanut kuusta. Mutta ettei elämä olisi liian kivaa, oli joulu ihan lumeton. No okei, ei IHAN mutta ei sitä meidän pihassa ainakaan näkynyt. Tuulta sen sijaan piisasi, ja sen johdosta meilläkin oli sähköt tapaninpäivänä poikki vähän yli kellonympärystän. Jeejee.

Joulupäivänä



Vanha ei voi nyt muistaa, milloin se lumi sitten tuli, mutta kyllä sekin ilmestyi. Ehkä uuden vuoden aattona (vai uudenvuodenaattona?). Sitten mettäreissuilla riemua riitti ja sain kokea sen paljonpuhutun lumen tassuihin pakkautumisen. Muita lieveilmiöitä olivat lumipallojen jahtaus,selittämättömät hyppypomppuhepulit, lumessa makoilu ja tietenkin suu ammollaan juokseminen, etenkin lumisateessa.


Nyttemmin on kotiuduttu taas etelän maisemiin ja jännitetään kahden seuraavan viikonlopun näyttelyitä. Samalla tavallaan suunnitellaan Tallinnan näyttelyreissua, mutta Evira (ja kaikki muut, kuten universumi) haluaa ilmeisesti tehdä sen liian hankalaksi, saa nähdä mihin päädytään.


P.S. Lisää loman kuvasatoa löytyy galleriasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti