maanantai 6. toukokuuta 2013

Pilkun viilaamista

Jotenkin tää treenaamistahti vaan kiihtyy mitä enemmän pitäis lukea koulujuttuja. Onneksi nekin on keskiviikon jälkeen ohi.

Nyt on opeteltu pitämään sitä päätä maassa, sekä kotona että kentällä. Ihan kivasti se sen jo laskee ja pitääkin maassa, mutta heti jos evääni väräytän niin nostaa takasin. Siinäpä sitten työsarkaa.

Seuraamista tehtiin paljon, tarkotuksena saada sitä tiiviyttä ja tarkkuutta. Totesin että jonkun 10 askeleen jälkeen Demo herpaantuu ja alkaa tulemaan väljyyttä. Täyskäännökset on ihan kamalia nykyään, ja vähän oikealle käännöksetkin. Näitä sitten hinkutettiin askel-käännös-askel -tyyppisesti ja imuttamalla. Vasemmalle menee ihan hyvin kun vaan ymmärrän olla nojaamatta koiraan päin. Loppua kohden alkoi vissiin into loppua tai joku muu tylsyys iskeä, kun viimesillä kerroilla oli jo tosi takana (tosin taisi se olla vielä ihan ookoo paikka, mutta normaaliin verrattuna)... Just ku mä luulin että sain sen täydellisen tasapainon!

Hyppynoudossa sain kerrankin onnistuneita korjauksia! Nyt siis ekaa kertaa ikinä se halusi kiertää esteen takasinpäin, saatto johtua siitä että mä olin suoraan esteen linjalla, eikä niinkään koira. Aaanyway, pysäytin sen siihen esteen sivuun, ohjasin hyppäämään ja kehuin ilman palkkaa. Toinen toisto ihan samalla tavalla, mutta ei tarvinnut ihan niin paljoa ohjausta, eikä vieläkään palkkaa. Kolmannella oli jo selkeästi epävarma mitä pitäisi tehdä, mutta kannustin heti kun lähti tulemaan selkeästi estettä päin ja hypystä superpalkka. Vielä sitten kerta kiellon päälle, tuli jo varmemmin yli ja toinen übersuperpalkka. Onnistuin siis olemaan kovin looginen ja kannustamaan ja palkkaamaan oikeista asioista. Hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti