keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ja taas kulkee

Tässä on nyt erinäisistä aikatauluongelmista johtuen tullut vahingossa pidettyä joku kolmen viikon agitauko. Ja sehän on tehnyt vain hyvää! Pitkästä aikaa tuntui siltä, että me kaksistaankin saatiin jotain järkevää aikaan.

Aluksi meinasin jo polttaa päreeni, kun tuo agilitytreenien aikainen luoksetulo ei vaan toimi niin millään. En tiiä mikä siinä on, mutta ei vaan voi tulla käskiessä luokse. Jotenkin vaan se haluaa pitää hirmuisen turvavälin ja käskiessä vaan jäätyy paikalleen tai alkaa nuuskuttelemaan. Sivustakatsojan silmin se varmaan näyttää siltä että oon piessy sitä koiraa niin, että se ei uskalla tulla mun luo ja rauhottelee vaan itteään... Kaiken huipuksi, sitten kun se tulee luo, niin ihan mielellään kyllä tekee.

No, nakkien voimalla päästiin tästä vähän yli, niin että päästiin suorittamaan. Ihan siltä varalta että tänään olis jänskäpäivä, niin aloitettiin kevyesti vaan loppupalkalla pari aitaa, A ja yks aita. Ihme bugi tuli, kun ei olisi halunnut mennä A:lle, mikä on yleensä melkein lempieste. Kolmas kerta toden sanoi ja meni hienosti, vauhtiakin oli kivasti.

Koitettiin ekaksi tuota mustaa rataa. Eka pätkä mentiin kolmoselle asti ja siitä este kerrallaan pidennettiin ihan tuonne kepeille asti. Lempikohta oli ehdottomasti tuo 3-4-5 -veivaus, kun Demo kääntyi tosi hyvin ja itsekin uskalsin juosta alta pois, vaikka tuntuikin että oon pian naamallani nurmella. Puomikin tuli vähän shokkihoitona noinvaan siihen radan osaksi, mutta suostui hyvin menemään, eikä vauhtikaan nyt ihan säälittävä ollut. Ja kepit, voi ne kepit! Joka kerta haki ihan helvetin hyvin sisäänmenon, vaikka kuinka (jopa tarkoituksellisesti) sähläsin!

Punasella radalla nyt ei ollutkaan mitään muuta erikoista, kuin tuo tosi lyhyt väli putkesta kepeille ja siinä vielä väärä väli suoraan linjalla. Tein aluksi ihan niin, että olin tuossa "sisäpuolella" ja ohjasin koko ajan oikealla kädellä. Toisella kierroksella tein valssin kolmosen jälkeen ja vaihdoin puolta niin että tuli ei-niin-sujuva takaaleikkaus kepeille. Ja taas! Ihan superüberhyvämahtavat kepit! Huomasi oikein kun putkesta tullessa välähti että "hetkinen, tämä on aivan väärä väli" ja niin nohevasti kiersi oikeaan sisäänmenoon. Vauhtikin kepeillä oli joka kerta aivan super, kyllä me jotain oikeesti osataankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti