torstai 20. maaliskuuta 2014

Vähän liiankin aktiivinen

Huhheijaa, mä oon pian pulassa tuon koiran innostuksen kanssa. Ihan järjetöntä sinkoilua ja taas piti koittaa haukkumistakin...

Mutta. Tänään oli aiheena paikallaolojen häiriöt.  Ensin tehtiin kokeenomainen makuu, nousi kerran maatessa ja myös mun palatessa. Perkele! Ihan suomeksi sanottuna. Häiriöinä oli juokseva ihminen, lentävä lelu ja luoksetulokäskytystä. Ne ei onneksi hetkauttaneet.

Toinen piste oli kehääntuloa ja liikkeidenvälejä. Taas ajattelin että jes, nyt päästään oikeesti korjaamaan jotain, mutta paskat. Demo ei juuri ikinä ole tehnyt noin hyviä liikkeenvälejä kuin tänään. Saatiin silti ihan hyviä vinkkejä. Nyt, jos Demo ei tule mukana, niin mä lähden vauhdilla muualle että sille tulee kiire mukaan, ja ylipäätään koitetaan saada se tarjoamaan mukanaolemista.

Ruutua tehtiin omatoimisesti, pitempi matka ihan selvästi hidastaa, tämä siis treenilistalle. Merkillekin koitin saada lisävauhtia ja aika hyvältä näyttikin.

Nyt on taas vaan se apinanaraivofiilis että ei yksi helvetin paikallamakaaminen voi nyt kaataa meidän koeuraa, kun kaikki muu on ihan mukavalla mallilla!


Ja vielä otsikkoon viitaten, Demosta tuli vuoden 2013 aktiivischapendoes! Kyllä tällä ramppaamisella nyt jotain kuuluukin jo saada ;) Lisäksi tokokisassa oltiin sijalla 2, heti tokovalion takana, eli ei paha ollenkaan, sekä urosten kauneuskisassa sijalla 8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti