torstai 26. huhtikuuta 2012

Moppikoira

Taas näyttely lähenee, lauantaina pitäisi siis Lahteen suunnata. Nyt pitäis vielä arpoa tarviiko tuota kammata enää läpi, ehkä vähän tassuja tms. voisi viimeistellä. Meillä on kyllä n. koko päivä aikaa sielläkin niitä vielä selvitellä kun mukavasti seuralaiset arvostellaan aamusta ja me puolestaan viimeisinä.
Tälle reissulle voidaan asettaa tavoitteeksi, että koira osaisi oikeasti liikkua järkevästi kehässä. Onhan sitä tässä treenattu, mutta harvemmin se yhtä hyvin tosipaikan tullen menee.

Nyt kyllä kieltämättä vähän inhottaa että on noin paljon näyttelyitä, koska se tarkoittaa että koiran tukka pitää olla auki. On se vähän liian raasu kun ei raukka näe missä nami on. Toivotaan että toi emotukka tosta kesän mittaan vähän asettuis ja kuluis niin ei olis niin paha. Ja siis tavallaan ihan oma mokahan tämäkin on kun on pitänyt sitä ponnaria niin paljon niin sitten se vaan kasvaa holtittomasti ja on sitten ihan silmillä kun aukasee.
Ylipäätään tasan ainut asia mikä mua ärsyttää tässä rodussa on juurikin toi etutukka. Se nyt vaan päätyi listalle "tämän asian voin sietää muiden ominaisuuksien vuoksi".

Tuli tuossa myös varailtua silmätarkastusaika karvalapselle. 9.5. selviää mikä on tuomio, pitäkää peukkuja.

1 kommentti:

  1. Jaiks! Nyt on kasvistädillä kaksinverroin jännitettävää, siskolikka menee silmätarkkiin 31.5.... Peukut pystyyn, että molemmat olisi ok.

    VastaaPoista