sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mur

Kylläpä tätä juttua nyt yhtäkkiä piisaa. Aloitetaan ihan henkilökohtaisella vastoinkäymisellä. Tänään siis olisi ollut schapeyhdistyksen kokous Lahdessa ja siinä lähtiessäni kivasti totesin että rengas on tyhjä. Eipä ollut vielä edellisenä päivänä ja eipä siinä tuskallisen renkaanvaihdon jälkeen enää huvittanut/ehtinyt enää mihinkään lähteä... Kiitos vaan jollekin vatipäälle.

Oikeasti olin odottanut kokousta kuin kuuta nousevaa Vuoden Pentu -tulosten ja muiden syiden vuoksi. No, onneksi ne odotetut tulokset silti kiiri korviin asti. Isla-sisko oli hienosti paras nartuista ja me puolestaan edustettiin urosten kolmatta sijaa, ei paha ollenkaan :)

Lenkillä tuli semmonen porukka vastaan että ihan pakko raportoida siitä. Näin jo kaukaa kuinka mies ja neljä mäyräkoiraa tulee vastaan suht kapealla tiellä kaikki hihnat solmussa. Kaukaa alkoivat myös koirat haukkua meille ja isäntä siinä kovaan ääneen yrittää torua. Siinä vaiheessa kun oltiin kohdalla niin alkoi oikein kunnon ripitys: "Ja nyt sitten hiljaa, älkää haukkuko. Mitä te ny tolla lailla, kattokaa nyt ku toinen menee tossa ihan nätisti." Huvittavinta oli se, että koirat jatkoivat taukoamatta haukkumistaan ja Demo mitään nätisti mennyt, vaan kiskoi eteen- ja sivullepäin ku höyryjuna.
Melkein samantien tämän jälkeen löytyi joku iiiihana mikäliepiikkipuska-aita johon piti hinkata naamaa ja persettä. Siinä sitten tyrskähtelyn lomassa yrität kieltää koiraa ja samalla huomaat kuinka aidan omistaja tarkkailee toimitusta siinä pihalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti