maanantai 14. lokakuuta 2013

Torstaiaktiviteetteja

Torstain tekstit oli jääny vielä julkaisematta. Koska kaikkia kiinnostaa, niin:

Päivällä hallilla. Koitin jatkaa "pai"ta eli pää maassa makaamista. Laitoin makaamaan ja käveleskelin ite ympäriinsä ja palkkasin kun palasin suurinpiirtein viereen. Pään nostamisesta tai muusta huonoilusta kielsin vähän tuimastikin, mutta ei tuntunut haittaavan kun piti itse harjoituksen tarpeeksi simppelinä.
Seuraavaksi koitin sisäänajaa takapalkkaa. Ei se oikein vielä ole naksahtanut, vaikka kotonakin on harjoteltu. Epävarmasti vielä kattoo "niin että ihanko tämän sai tästä syödä nyt?". Toisaalta agilityssa se esteen takana odottaminen on edistynyt huimasti. En tiiä mitä oon muka tehnyt eri tavalla kuin kesällä, mutta nyt toimii paremmin.
Lopuksi vielä pysähtymistä ja maahanmenoa maanantain oppien mukaan. Hirveen hyvällä mallilla ollaan mun mielestä.

Pikkuekstrana tehtiin vähän agilitya ja herranjumala! Se hyppää jo 55! Tätä päivää en uskonut näkeväni... Oli sarja 45-50-55 ja noin vaan vauhdilla yli. Toimi myös laskevana, eli selkeesti joku jännityskynnys on nyt ylitetty, jee :) Tyhmänrohkeana otin vielä puolivahingossa kuuskymppisen siihen perään vähän radan sivusta, mutta ei nyt sitä sentään hypätty. Se oli mulle ihan täysin ok, enkä vaatinut tai tehnyt siitä mitään numeroa. Takaakierrot sujuu myös nyt aivan eri lailla kuin keväällä/kesällä, samoin tuntuu että Demo irtoaa paljon paremmin, ainakin putkeen.

Illalla kisatokossa lisää "pai"ta, nyt koitin saada lisättyä aikaa, ja kyllä se 40 sekuntia jo malttoi. Vähän seuraamisen paikkaa ja suorempaa pa:ta tehtiin myös. Ihan perseestä että meillä ei ole mitään kunnon valaistua kenttää tai parkkista missä voisi treenata, niin kaikki menee vähän pieleen. Jääviäkään ei hirveesti voinut treenata, koska ei koiraraukka nähnyt mihin nami lensi.

---------------

Sunnuntain kunniaksi kävin omakoirassa, ja sieltä löytyi maksuvalmiit selkälausunnot! Tuloksina LTV3 ja SP0, eli epäsymmetrinen välimuotoinen lanne-ristinikama sekä spondyloosin osalta selkä puhdas. Oltiinpa eka schape, joka sain LTV-lausunnon :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti