tiistai 1. lokakuuta 2013

Viimeinen korkkaus

Eli tänään aloitettiin agilitytreenit Purinalla. Ryhmässä oli ilahduttavasti rotukirjoa, eikä yhtään bortsua tai muute stereotypiarotua. oli snautseri, kääpiösnautseri, pk holsku, portugeesi ja joku pieni terrieri (joka ehkä saattoi olla jackrusseli, anteeksi :D). Parilla koiralla tämä oli ihan ensikosketus agilityyn ja on hirveen kiva seurata mitä on tehnyt itse väärin tai miten tekee sitten seuraavan koiran kanssa ;)

Alkeiskoirakoita opastettiin putkessa ja hypyissä, kun kokeneemmat saivat tehdä vähän itsekseen mitä parhaaksi näkivät. Me harjoteltiin erityisesti odottamista, kun se on ihan viturallaan tällä hetkellä. Siispä koira istumaan esteen taa ja itse kiertämään estettä ja kääntyilemään niin että näyttää lähdöltä. Vähän hajottaa, kun tuo koira ei edes tavallaan innoissaan karkaa radalle, vaan lähinnä näyttää siltä että "joo mä tiiän että tää tehään seuraavaksi, mä lähen jo, haista paska", ja hyppää esteen. Ja jotenkin on tosi hämmentynyt että miksi tässä pitäisi istua odottamassa.

Puomiin saatiin ihan yllättävän kivasti vauhtia, vaikka pinta näytti omaan silmään aika liukkaalta. Ensi kerralla kuulemma tehdään kontaktijuttuja, ja vauhtiongelmaankin on parannuskeinoja, jee!

Ainiin, ja tehtiin taas sitä valssiharkkaa, ja vitsi miten hienosti meni! Päivällä omatoimitreeneissä koettiin myös niin vauhdikkaat kepit ja nätit takaakierrot, että huhhuh!

JA toissapäivänä Demo hyppäs 50 cm!! Tilanne taisi olla ihan vaan kaksi hyppyä, eka 45 ja toinen 50 ja vahingossa leiskaisi yli! On tätä yritetty ennenkin, mutta nyt taisi olla niin hyvä groove että meni vahingossa :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti