tiistai 21. tammikuuta 2014

Jupinaa

Kateudesta vihreenä kattelin taas treeneissä muiden aloittelevia koiria, jotka riemuissaan suorittivat ja karkailivat esteille. Hitto kun oliskin semmonen koira, jota pitäis vaan hillitä eikä maanitella tekemään. Ollaan taas siinä vaiheessa että Demo luikkii ympäriinsä jos ei ole hihnassa ja kaikki on jotenkin niin pakkopullaa. Mitään vaikeaa tai jännittävää ei voi tehdä kun koira katoaa ekan toiston jälkeen ku pieru saharaan.

Ehkä mun pitäis vaan lopettaa kaikki harrastaminen, kun menetän vaan hermoni kun tulee tälläsiä kausia. Tässä kohtaa täytynee korostaa, että oikeasti tänäänkin lähdin hirveen hyvällä fiiliksellä treeneihin, enkä todellakaan purkanut tuota kaikke turhautumista koiraan. Sen takia nämä pureskellaan tänne!

Aaanyways, tehtiin ohjausjuttuja muutamalla hypyllä; pakkovalssia jaakotuksella ja ilman, twistiä ja niistoa ainakin. Pakkovalsseja on tehty ennenkin ja ihan hyvin meni ne, mitä nyt ohjaajalla vähän jaakotusvaikeuksia. Twistissä koira teki taas superisti, kääntyi aivan siivekettä nuollen, vaikka itse otinkin joka ikinen kerta liikaa etäisyyttä.  Niistossa pitäisi muistaa saattaa tarpeeksi kauas, eikä jyrätä koiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti