maanantai 13. tammikuuta 2014

Vähän sinnepäin

Voi apua, mä en kestä tätä meidän agilityuraa! Mutta tosiaan, jos huono kenraali meinaa hyvää  kisasuoritusta, niin te kaikki muut voitte jäädä sieltä epiksistä pois, koska me voitetaan kaikki. Ei hyvää päivää.

Piiiitkästä aikaa oikein väkersin itsekseni radanpätkää kentälle ja ajattelin että mennään nyt oikein kuin kisoissa mentäis, eli kerralla läpi. Pah. Demo oli aivan muissa maailmoissa, vältteli mua ja oli hirvittävän ahdistunut kaikesta. Oivoi, kun nämä hypyt ovat korkeita. Oivoi, kuinka minä en uskalla mennä tuonne puomille. Oivoi, tuolla putkessa on varmasti joku mörkö.
Siinä minä sitten koitan sivussa kovasti höntsäillä sen kanssa ja nostattaa sitä, mutta vähän huonolla menestyksellä. Tehtiin sitten suurimmaksi osaksi semmosia pieniä kivoja hyppysarjoja ja putkirallatteluja. Mutta kokonaisuudessaan, treenit ei mene kovin hyvin jos koira on lujempaa menossa kotiin kuin radalle...

--------

No, tästä toivuttuamme mentiin illalla tokon kisaharkkaan. Koska meitä oli niin vähän, niin saatiin ihan kunnon ALO-kuvio tehtyä.

Paikkamakuu 2 min, voi jeesus. Jonku kymmenen sekunnin jälkeen naapuri ampaisi ohjaajan luo ja Demo nousi säpsähtäen seisomaan. Sekunnin murto-osan se näytti siltä että lähtee perään, mutta pysyi sentään. Laitoin uudestaan maahan, mutta taas hetki ennen loppua nousi seisomaan. Prkl, ei tän pitäis olla näin vaikeeta.
Seuraamiset meni yllättävän mukavasti ja osasin olla rauhallinen ja looginen. Vähän heilahteli sivusuunnassa ja loppua kohden herpaantui, mutta ihan ok kaikkinensa. Maahanmenossa just ennen käskyä ajelehti tosi kauas, mutta hienosti kuunteli ja lätsähti kuitenkin maahan, ja mikä parasta, ei väistänyt tai noussut lopussa! Luoksetuloon tuli kaksoiskäsky kun jäi tuijottelemaan vissiin ruutua. Tuli ihan hirveenä banaanina, musta katsottuna oikeen kautta, mutta jotenkin onnistui seivaamaan ja päätymään perusasentoon. Seisominen oli nätti, kunnes palasin viereen ja alettiin pyörimään siinä kun koitin päästä viereen ja toinen yritti väistää... Hypyn meinas loikata omin nokin, mutta sai sellasen palautekarjasun, että ei tohtinut :D Hyvin hyppäs, mutta sama piiri-pieni-pyörii taas.

Siis seuraavaksi:
- PAIKKAMAKUU KUNTOON NYT!
- pitää siedättää mun läheisyyteen ja liikkumiseen, ja katsoa etten tallaa sen karvoja :P
- seuraamiseen taas pituutta

2 kommenttia:

  1. Heippa! Tuohon paikkamakuuseen. Ootko kokeillut etupalkkaa paikallaolon aikana? Ollaan mun treeniryhmässä kokeiltu onnistuneesti, kun koira on saanut keskittyä siihen kippoon niin paikallaolo menee siinä sivussa. Ei tietty heti alkuun täyttä aikaa kipon kanssa :) Vapautat sitten lopuksi palkalle esim. suoraan maasta.
    Terv. Riikka Rovaniemeltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut harkinnassa, ja tulin myös vähän siihen tulokseen että tätä täytyy seuraavaksi yrittää. Takapalkkaakin mietin (lähinnä siksi, ettei tulisi kiusausta tulla mun luo, kun palkka on muualla), mutta ainakin tässä vaiheessa Demo menee ihan kieroon makaamaan jos se tietää että takana on jotain, enkä varsinkaan halua että se alkaa kuikuilla taaksepäin.

      Mutta pitää koittaa, jos tuo toimis, rautanen keskittyminen sillä on kyllä ollu ainaki häiriönamien kanssa :)

      Poista